Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Σύσκεψη για την αδειοδότηση των γηπέδων της Αλμωπίας

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία των διαδικασιών για την αδειοδότηση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αλμωπίας, μεταξύ εκπροσώπων του Δήμου Αλμωπίας και της ΕΠΣ Πέλλας.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία των διαδικασιών για την αδειοδότηση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων της Αλμωπίας, ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τον φίλαθλο κόσμο, αλλά και τους αθλητικούς παράγοντες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Δήμου ο Δημήτρης Πασόης, η Αντιδήμαρχος Δέσποινα Καλδερεμτζή, εκπρόσωποι της τεχνικής υπηρεσίας, ενώ από την πλευρά της ΕΠΣ Πέλλας ο Πρόεδρος Στέργιος Αντωνίου, ο Γραμματέας Σάκης Τσελεπής και οι σύμβουλοι Στέφανος Δελέπογλου, Σταύρος Χριστιανίδης, Στάθης Τσαβδαρίδης.

6 σχόλια:

  1. Η μοναδική αθλητική εγκατάσταση που έχει άδεια λειτουργίας στην Αλμωπία είναι το Κέντρο Αντισφαίρισης.
    Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάντε τον Τσαρκνιά αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και αθλητισμού-πολιτισμού κλπ και θα λυθούν όλα με την μία. Διώξτε και την αρμόδια υπηρεσία και τότε θα κάνει θαύματα.
      Επειδή έχει και πτυχίο οικονομικών κάντε τον και αντιδήμαρχο οικονομικών. Τρία σε ένα.
      Και όλα αυτά δεν τα λέω για πλάκα. Τα λέω πολύ σοβαρά. Γιατί κάτι τραχανάδες τόσα χρόνια πετούσαν αετό και οι υπηρεσίες τέντωναν το σχοινί.

      Διαγραφή
  2. afou 8elete na dosete adeodotiseis gia ta gypeda kante kainourgia....an 8elete kalitera.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι ισχύει για όλη την ελλάδα και όλο το νομό πέλλας θα πρέπει να ισχύει και για την Αλμωπία.Αλλά αυιτό το αίσχος ρε παιδια με το γκρεμισμένο τοίχος στο στάδιο της Αριδαίας θα το βλέπουμε για πολύ ακόμα? ντροπή για όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και που συμμετείχαν ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος και η τεχνική υπηρεσία του δήμου τι έγινε; Εδώ δεν έδωσαν λύση τόσον καιρό και κάθε προηγούμενο χρόνο συσκέπτονταν. Τωρα θα το λύσουν το πρόβλημα σίγουρα!!!!!!!!
    Και όσο για τον τοίχο στο γήπεδο της Αριδαίας θα γίνει το νέο γεφύρι της Αρτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το γηπεδάκι στα σχολεία περιμένει ακόμα κερκίδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News