Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Στα χέρια της αστυνομίας οι δολοφόνοι του ηλικιωμένου από το Γαρέφι;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News

Επιβεβαιώνονται όπως όλα δείχνουν τα όσα μετέδωσε νωρίτερα το Aridaia News, σχετικά με τις εξελίξεις στη δολοφονία του ηλικιωμένου στο Γαρέφι.

Σύμφωνα με νεότερες ασφαλείς πληροφορίες μας, οι τρεις αθίγγανοι που συνελήφθησαν χθες στο Γαρέφι για κλοπές (ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ), σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο μικρότερος σε ηλικία συληφθής ομολόγησε την εμπλοκή του.

Για την παραπάνω εξέλιξη δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση.

Το χρονικό της σύλληψης, όπως καταγράφηκε στην ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (11.06.2014) το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 28, 16 και 17 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο Γαρέφι Πέλλας νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι προαναφερόμενοι διέρρηξαν την αποθήκη ενός 49χρονου, από όπου αφαίρεσαν ένα σώμα θέρμανσης.

Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον 49χρονο και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, αφού προηγουμένως είχαν αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο του ανωτέρω.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν σώμα θέρμανσης, καθώς και αλλά παλαιά σιδερά, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Σε έρευνα του οχήματος που επέβαιναν οι ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, ένα κατσαβίδι και δύο ξύλινα στειλιάρια, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

20 σχόλια:

  1. Πότε θα κάνει κάτι ο Δήμος Αριδαιας γιά να φύγει αυτή η φάρα από την Αλμωπία; Από τότε πού εμφανίστηκαν αυτοί οι γύφτοι (αρχικά στον Εξαπλάτανο καί μετά στην Αριδαία), οι κλοπές καί τα ναρκωτικά πάνε κ'έρχονται. ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτέλους εκεί στον Δήμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!! Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ;;;; ΠΑΡΔ ΚΑΝΑ ΧΑΠΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.....

      Διαγραφή
    2. γιατι ρε 2:33 εστειλε ποτε την αστυνομια ο δημος για να πει οτι αφηνουν σκουπιδια καταστρεφουν δημοσια περιουσια δεν μπορουν οι δημοτες τις περιοχης να παμε να περπατησουν οι να παιξουν τα παιδια τουσ στα παρκα οπου κατασκηνωνουν οι τσιγκανοι βασικα φταιμε ολοι που τους ανεχομαστε

      Διαγραφή
    3. Βρε 2:23 ! Πάρε εσύ κανένα χάπι να συνέλθεις! ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ για αυτές τις υποθέσεις είναι ΠΑΝΤΑ ο Δήμος καί όχι η Αστυνομία! Βάσει νόμου, ο Δήμος τους παραχωρεί άδεια καί χώρο εώς 48 ΩΡΕΣ!!! Μετά πρέπει να τα μαζέψουν!!!! Γιαυτό αν δεν ξέρεις, μην γράφεις πικρόχωλα σχόλια κομπλεξικε!

      Διαγραφή
    4. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΕ ΑΝΘΡΟΠΕ Μ ΑΦΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ;ΠΑΝΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ

      Διαγραφή
    5. ΡΕ,αν δεν είναι δουλεία του Δήμου ποιανού δουλειά είναι;;;; ΑΣΧΕΤΕ αν δεν έχεις γνώση επί του θέματος,μην γράφεις...και τα χαπάκια βάλτα εκεί που ξέρεις... ίσως να σε ωφελήσουν!!!

      Διαγραφή
    6. 2.34 ποσο μαλακας εισαι; και βεβαια ειναι δουλια του δημου, μονο με αποφαση του Δημου ξεκουμπιζοντε οι γυφτοι.

      Διαγραφή
    7. Πες τα χρυσόστομε (9:19) γιατί αυτός ο (2:23 & 2:34) που είναι εντελός άσχετος! Διότι εκεί στον Δήμο, ομαδικά τα παίρνουν τα χάπια...αλλα αυτός ο υπάλληλακος το παραέκανε!!!

      Διαγραφή
    8. δεν τους γαμας ρε φιλε 9.50, οι ανθρωποι ειναι ασχετοι, αναθεμα αν εχουν ιδεα το ποιος ειναι υπευθηνος, μοσχαρια του κερατα ειναι.

      Διαγραφή
  2. παλαιωτερα λεγαμε για αλβανους αργοτερα θα λεμε για πακιστανους.καλα ειναι οταν βλεπουμε κατι περιεργο να ενημερωνουμε την αστυνομια ,πιστεψε με οτι γινετε καλη δουλεια,οπως και με τους παραπανω που μερες πριν περιτριγυρνουσαν απο καποιες αυλες και η αστυνομια τους ειχε εντοπισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ki giayto pali o dimos fteei ymarton xriste moy ti allo tha akoysoyme!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασ δοκιμασι τωρα να ερθει αθινκγανος στο γαρεφι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλοι μαζί φίλοι και κάτοικοι της Αλμωπίας να ενωθούμε για να τα διώξουμε αυτά τα αποβράσματα...μόνο έτσι θα ησυχάσει ο τόπος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόβρασμα είσαι εσύ χρυσαυγίτικο κατακάθι.

      Διαγραφή
    2. Φίλε 5:34, πάρε τους γύφτους στο σπίτι σου! Εσένα δεν σου σκωτοσαν τον πατέρα η κάποιον δικό σου καί το πας πολητικά το θέμα. Αν δεν είναι αυτοί οι γύφτοι αποβράσματα που σκωτόνουν,κλέβουν και ρημάζουν τότε ποιοι είναι; Γουστάρω,το επόμενο σπίτι που θα διαρρήξουν να είναι το δικό σου!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ?

      Διαγραφή
  6. ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ.ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΕΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ Α.Τ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ-ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΡΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ-ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 2Η ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Α.Τ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ.ΟΥΤΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΝΩΝΥΜΕ 12:21 (ΑΤΗΝΑΙΟΣ) ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE. ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυστηρο ελεγχο για ολα απο αδεια διπλωμα και ασφαλεια στα αυτοκινητα τους μεχρι οτιδηποτε αλλο αυτη ειναι η λυση για τους γυφτους και τελος θα τα πουνε μεταξυ τους και δεν θα πατανε εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως να ανοίγαμε και κρεματόριο να τους εξαφανίσουμε? Αλλά μετά θα πρέπε και στους Ελληνες εγκληματίες το ίδιο να κάναμε....για την φτώχεια και την εξαθλίωση δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά τους απατεώνες που ψηφίζετε και αποβράσματα είστε εσείς που αποκαλείτε ανθρώπους αποβράσματα! Τον Ελληνα εφοπλιστή με τον εναν τόνο ηρωινη που σκοτώνει χιλιάδες παιδιά τι θα τον κάνουμε? Ηρωα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News