Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Συνήλθε από το κώμα ο Σουμάχερ

"Ο Σουμάχερ βγήκε από το νοσοκομείο για να συνεχίσει τη μακρά φάση της αποθεραπείας του"

Ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 Μίχαελ Σουμάχερ δεν είναι πλέον σε κώμα και αναχώρησε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία όπου νοσηλευόταν, δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειάς του, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα το γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό Bunte αναφέρουν ότι ο Σουμάχερ νοσηλεύεται τώρα σε πτέρυγα του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ όπου θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όπως μετέδωσε το Associated Press, η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο πρωταθλητής της Formula 1 συνήλθιε από το κώμα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν σχεδόν έξι μήνες.

"Ο Σουμάχερ βγήκε από το νοσοκομείο για να συνεχίσει τη μακρά φάση της αποθεραπείας του", αναφέρει η Κεμ στην ανακοίνωσή της.

Ωστόσο, δεν αποκάλυψε πότε πήρε εξιτήριο ή πού βρίσκεται αυτήν τη στιγμή ο πρωταθλητής ή πού θα συνεχιστεί η αποθεραπεία του ή περαιτέρω πληροφορίες για την τωρινή του κατάσταση, ενώ το γραφείο της αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση.

Η οικογένεια του Σουμάχερ θα ήθελε "να ευχαριστήσει θερμά όλους τους θεράποντες γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους θεραπευτές στην Γκρενόμπλ όπως και τους άνδρες των πρώτων βοηθειών, που πρώτοι έφθασαν στο σημείο του ατυχήματος, που έκαναν εξαιρετική δουλειά αυτούς τους πρώτους μήνες", γράφει η Κεμ.

"Μελλοντικά κάνουμε έκκληση για την κατανόησή σας καθότι η διαδικασία αποθεραπείας θα συνεχιστεί μακριά από τη δημόσια θέα", προσθέτει η μάνατζερ του πρωταθλητή της Formula 1.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2013, ενώ έκανε σκι στη Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News