Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Οι «ήρωες» της Τροχαίας Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Μια εικόνα, ισούται με χίλιες λέξεις

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η καταρρακτώδης βροχή τη Δευτέρα στα Γιαννιτσά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στο δρόμο μεταξύ Παραλίμνης και εισόδου των Γιαννιτσών η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξήχθη με μεγάλη δυσκολία.

Θα πρέπει όμως να δώσουμε τα εύσημα στο ανθρώπινο δυναμικό της Τροχαίας Γιαννιτσών, το οποίο έσπευσε για άλλη μια φορά στο σημείο και κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Μια εικόνα, ισούται με χίλιες λέξεις…


 

9 σχόλια:

  1. Θα συμφωνήσω για τις πολύ δύσκολες συνθήκες εργασίας τους, όμως θα ήθελα να θίξω ένα θέμα που νομίζω δεν τους τιμά καθόλου, στήνονται σε σημεία στον δρόμο Γιαννιτσών Σκυδρας που έχουν όρια 70χλμ και σε γράφουν για "υπερβολική" ταχύτητα, και δεν μιλάμε να πηγαίνεις με 150, αλλά με 100, ήθελα να ήξερα και οι ίδιοι όταν παίρνανε απο εκει με πόσα πηγαίνουν, αν πας με 70 το μόνο σίγουρο ειναι οτι θα παίσει κανείς πανο σου καιι θα προκαλεσεις ατύχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλε και άλλο χολή και κακία... Ούτε μια καλή αναφορά δεν επιτρέπεται για τους Αστυνομικούς? Παλιό ανάρχα... Το ότι σε γράφουν επειδή είσαι παραβάτης σε πονάει και βρήκες να το θίξεις τώρα? Ναι είσια ένας παραβάτης του Νόμου και καλά σε κάνουν. Άντε και να περνούσες από εκεί και να σκοτωνόσουν... Ποιος και τι θα έλεγες μετά? Αντί να πεις μπράβο στον άνθρωπο που μπήκε εκεί μέσα... Αν ήθελε θα καθόταν στο αμαξάκι του και θα έβλεπε τον κάθε άσχετο και Κάκιστο οδηγό όπως εσύ να περνά μέσα από τα νερά με κίνδυνο ζωής... ΝΤΡΟΠΗ σου κακόψυχε άνθρωπε.-

      Διαγραφή
    2. της πινακίδες με τα όρια ταχύτητας δεν τα εβαλε ο τροχονόμος, τα εβαλε κάποιος που έκρινε οτι σε εκείνο των δρομο καλο ειναι για την κεφαλα σου και για τους αλλους, να εχεις μικρή ταχύτητα. ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΛΕΕΙ Η ΠΙΝΑΚΊΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ

      Διαγραφή
    3. 11:51

      μηπως εισαι καποια απο αυτες που εβαψαν το γελ αριδαιας???????

      Διαγραφή
    4. ρε 11.42 εισαι και πολυ μαλακας, αλλο τιποτα δεν ειχες να πεις; βλακα α βλακα, τι σχεσει εχει με το θεμα αυτο που λες βοδι ε παλιοβοδι.παντως μπραβο στα παιδια αλλα και γαμω το κρατος σας που εκεινο το σημειο δεν λενε να το φτιαξουν ποτε.

      Διαγραφή
    5. 3.34΄ είσαι και πολύ ΒΟΔΙ. Καλά λέει ο προ λαλείς... Σε πείραξε που σου την είπαμε? Χαιρέκακε άνθρωπε, βάρος της κοινωνίας. Το μόνο που ξέρεις είναι να τρως τα λεφτά του μπαμπάκα σου και τπτ άλλο. Όταν θα δουλέψεις και εσύ, έστω όπως κατά την γνώμη σου δουλεύει ο κος της φωτο και γενικότερα η Αστυνομία, τότε έλα να μας την πεις. Μυξιάρικο μαμμόθρεφτο παιδάκι!

      Διαγραφή
    6. Αν θες να ξέρεις, έκανα μόνο 1 σχόλιο στις 3:34. Από ότι βλέπω όμως δεν έπεσα έξω, έτσι δεν είναι; Πυγολαμπιδες Αλμωπίας

      Διαγραφή
  2. 11.42 ΠΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ 200....ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ένας και αυτός με τα χίλια ζόρια! Εκατό φωτογραφίες που ούτε ένα πεΡΙΠΟΛΙΚΌ δεν ήταν έξω!!!! Καθόλου μπράβο για το ότι πρέπει να κάνουν το καθήκον τους που δεν το κάνουν εκτός ελαχίστων περιπτώσεων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News