Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΚΑΙΡΟΣ: Με σορτσάκια την Τρίτη, με μαγιό την Τετάρτη!

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα σημειώσει μικρή άνοδο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Τρίτη και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά.


Αρχικά, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 και στο νότιο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τα καλύτερα όμως έρχονται στην μέση της εβδομάδας, όπου ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο, στέλνοντας πολλούς από εμάς στις παραλίες ! Ο μίνι καύσωνας της Τετάρτης θα διατηρηθεί και την Πέμπτη και θα επεκταθεί και στα ανατολικά και νότια της χώρας.

Από το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δροσίσει ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχούλες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News