Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Έξαλλος ο Τζαμτζής: «Έχω αδικηθεί - Να μην με θεωρεί κανείς καλό παιδί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής ξεκαθάρισε πως δεν εκβίασε ούτε απείλησε με αποχώρηση

Την έντονη διαφωνία του και την δυσαρέσκεια του που δεν πήρε υπουργείο με τον ανασχηματισμό εξέφρασε δημόσια ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής.

Με την ατάκα ''έχω αδικηθεί, να μην με θεωρεί κανείς καλό παιδί. Αγωνίζομαι πάρα πολλά χρόνια'' ο βουλευτής της ΝΔ δημοσιοποίησε μέσω Mega την δυσαρέσκεια του που δεν πήρε υπουργείο στον ανασχηματισμό.

Ένας από τους κυριότερους λόγους βέβαια που τον ώθησαν να εκφραστεί δημόσια με αυτόν τον τρόπο είναι το ότι πήρε υπουργείο, το Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο ανταγωνιστής του στην ίδια εκλογική περιφέρεια Γιώργος Καρασμάνης.

Πάντως ο Ιορδάνης Τζαμτζής ξεκαθάρισε πως δεν εκβίασε ούτε απείλησε με αποχώρηση.

5 σχόλια:

  1. Ιορδανη κανε υπομονη. Την αλλη τετραετια με προθυπουργο τον Τσιπρα κατι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΤΖΑΡΕΣ!!!! ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ!!! ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσφατα με τις δημοτικες εκλογες τι εκανε ο τζαμτζης? στις περιφερειακες τι εκανε ο τζαμτζης? εχει αδικηθει? αυτος οταν αδικει ολα καλα?ποιος ειπε οτι ειναι καλο παιδι?απο μονος του το λεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν επαιρνες εσυ υπουργειο ..ρε τζαμτζη !!!! Ο αλλος τι θα επρεπε να λεει ??? Ξεχασε ποσες φορες βγαινει βουλευτης !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News