Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Στον ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη; Τι δήλωσε για τον Αλέξη Τσίπρα!

Έκανε λόγο για μία «στρατηγική νίκης» εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα

Υπέρ της πρόσκλησης του Αλέξη Τσίπρα στις δυνάμεις της κεντροαριστεράς τάσσεται η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη.

Η ανεξάρτητη βουλευτίνα, που εδώ και καιρό τα σενάρια την ήθελαν να φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι ετοιμάζει να πει το «I do» και στον επικείμενο πολιτικό γάμο που σχεδιάζεται, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις της ίδιας.

Μιλώντας τον ραδιόφωνο του Alpha η κ. Τζάκρη έκανε λόγο για μία «στρατηγική νίκης» εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα και συντάχθηκε με αυτήν, κρίνοντας ότι η ηγεσία του κόμματος ερμήνευσε σωστά το εκλογικό αποτέλεσμα και το αίτημα της κοινωνίας να διατηρήσει μεν τα αριστερά του θεμέλια, να ανοίξει δε, τις πόρτες και τα παράθυρά του προς τις προοδευτικές δυνάμεις. «Δεν υπάρχουν δυνάμεις που μπορούν να φτάσουν στην εξουσία αποκλείοντας και όχι ενσωματώνοντας», είπε.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Τζάκρη φέρεται να είπε σε πολιτικούς της φίλους στην Πέλλα ότι έχει κλείσει πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ και πως ξεκινάει... προεκλογικό αγώνα.

11 σχόλια:

  1. Θα ηθελα να ξέρω όταν στον ΣΥΡΙΖΑ θα βρίζουν τους μνημονιακούς όπως το κάνουν συνεχώς γιά όλους όσους ψήφισαν τα μηνμόνια, τι θα κάνει η Τζάκρη; θα κρύβεται; θα κάνει πως δεν ακούει; θα λέει βρέχει; Ή λες να βρίζει και αυτή τους μνημονιακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ,ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΕΤΟΙΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΟΣΟΝ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Ε ρε τι κάνει αυτή η καρέκλα! Καλά λένε ότι όποιος γευτεί την εξουσία μετά παθαίνει κατάθλιψη αν μπει στο περιθώριο ! Ας ανοίξουν τα μάτια τους μερικοί που το παίζουν αριστεροί ιδεολόγοι και πράσινα άλογα ! Ας δουν τι έχουν στον τορβά τους και τι άλλο θα μπεί μέσα σ' αυτόν. Και κάτι άλλο.Γιατί τόσος καημός η πρωην κυρία υπουργός να θέλει να μπεί στο ΣΥΡΙΖΑ ντε και καλά ? Για να κάνει αυτά που΄δεν έκανε όταν ήταν στο Πασόκ ? Και γιατι να την συμπεριλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ? Δηλαδή αυτός θα μαζεύει στους κολπους του κάθε καρυδιάς καρύδι ? Οσοι πιστοί προσέλθουν να μαζευτούμε να πάμε ! Απαράδεκτη η πολιτική και οι πολιτικοι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θελαμε εμεις του πασοκ να παμε στον συριζα δε θα περιμαναμε την Τζακρη. Η μηπως περιμενει η Τζακρη να παρει τις ψηφους που επαιρνε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ , ΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΕΝΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΛΟΥΙ ΒΙΤΟΝ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ......

      Διαγραφή
    2. ο Σύριζα του ευρώ και της Αμερικής κλπ κλπ πάει γάντι με τα Lui Vitton οπότε μην αγχώνεσαι και όταν ο Σύριζα του 4 πάει στο 34 μην ρωτάτε που είναι το ΠΑΣΟΚ και άρα και η Τζάκρη .

      Διαγραφή
  7. Κάντε στην άκρη, περνάει η ΤΖάκρη!Και για τους εναπομείναντες πασόκους, Ξυδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News