Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Μυστική συνάντηση Σαμαρά - Μπακογιάννη στο σπίτι του Πρωθυπουργού

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης

Τις τελευταίες ώρες ενόψει και ανασχηματισμού γίνονται διάφορα σενάρια για το ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Στουρνάρα αλλά και για το ποιός θα είναι ο έλληνας Επίτροπος στην ΕΕ.

Στην συνάντηση προσδίδεται μεγάλη σημασία καθώς η κα Μπακογιάννη και ο κ. Σαμαράς είχαν τυπικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια και μάλιστα οι συναντήσεις τους ήταν μόνο δημόσιες σε διάφορες εκδηλώσεις.

Η ίδια η κα Μπακογιάννη πρόσφατα είχε μάλιστα δηλώσει ότι έχουν να μιλήσουν 2 χρόνια.

Η συνάντηση έγινε στο πατρικό του κ. Σαμαρά στην οδό Μουρούζη και κράτησε 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News