Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Το Facebook "έπεσε" για ακόμα μια φορά

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο όπως φαίνεται δίορθωσε το τεχνικό πρόβλημα

Πριν λίγη ώρα οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δίκτυου Facebook, σε όλο τον κόσμο δεν μπορούσαν να μπουν στο προφίλ τους λόγω τεχνικού προβλήματος το οποίο διορθώθηκε.

Το μόνο μήνυμα που λάμβαναν οι χρήστες όταν πήγαιναν να συνδεθούν στο προφίλ τους στο Facebook στον υπολογιστή ή την εφαρμογή, είναι ότι “κάτι πήγε λάθος κατά τη διάρκεια της σύνδεσης τους και ότι οι τεχνικοί προσπαθούν να το διορθώσουν”.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο όπως φαίνεται δίορθωσε το τεχνικό πρόβλημα όμως δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός αυτό ενώ παρόμοιο πρόβλημα φαίνεται πως είχαν και μερικοί χρήστες στο Instagram.

 
H διακοπή λειτουργίας του Facebook σε παγκόσμιο επίπεδο και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σπάνιο φαινόμενο και περιμένουμε να δούμε ποιο τελικά ήταν το πρόβλημα που το προκάλεσε αυτό.

Όπως έιναι λογικό το κρασάρισμα του Facebook επηρέασε και την κίνηση των χρηστών στον παγκόσμιο ιστό δείχνοντας μας για ακόμα μία φορά τη δύναμη που έχει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Στο Twitter, όπως ήταν λογικό έγινε μέσα σε λίγα λεπτά trend το hashtag #Facebookdown όπου οι χρήστες από πολλές χώρες του κόσμου εκφράζουν το πρόβλημά τους και ενημερώνονται για την κατάσταση.

---
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News