Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Είναι δυνατόν να "ρίξετε" για γυναίκα χωρίς καν να της μιλήσετε; Με μια Lamborghini όλα γίνονται...

Φαρσέρ έκανε ένα ενδιαφέρον πείραμα. Οδηγώντας Lamborghini καλούσε νεαρές γυναίκες να μπουν μόνο με νοήματα. Δείτε πόσες ανταποκρίθηκαν

Είναι δυνατόν να "ρίξετε" για γυναίκα χωρίς καν να της μιλήσετε; Με όπλο μια Lamborghini κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Οδηγός της ο Αμερικανός ρωσικής καταγωγής κωμικός, Βιτάλι Ζντοροβέτσκι ο οποίος δίχως να βγάλει άχνα εντόπισε τα «θύματά» του, πλησίασε στο πεζοδρόμιο όπου περπατούσαν καλλίπυγες νεαρές και μόνο με νοήματα τις κάλεσε να επιβιβαστούν στο πολυτελές αυτοκίνητό του.

Όπως βλέπουμε από το βίντεο πολλές από τις κοπέλες δίστασαν αρχικά να μπουν στο αυτοκίνητο ωστόσο , παρά τον αρχικό δισταγμό τους, άνοιξαν τελικά την πόρτα της Lamborghini και κάθισαν αναπαυτικά δίπλα στον οδηγό, ο οποίος ξεκίνησε για άγνωστο προορισμό.

Το βίντεο μέσα σε δύο ημέρες το έχουν παρακολουθήσει σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια χρήστες στο διαδίκτυο.


Πηγή: viralviralvideos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News