Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΦΡΙΚΗ: Έβλεπαν live βασανισμούς παιδιών - Χειροπέδες και σε 2 αστυνομικούς στην Ελλάδα

Ψάχνουν ακόμη έναν άνδρα οι αστυνομικοί

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι Έλληνες αστυνομικοί μετά από σχετική ενημέρωση από την Interpol άρχισαν να αναζητούν τους αρρωστημένους άνδρες που πλήρωναν σε ξένο site για να βλέπουν ζωντανά τον βασανισμό και την κακοποίηση μικρών παιδιών.

Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν άργησαν να εντοπίσουν τα στοιχεία των εμπλεκόμενων.

Γρήγορα έφτασαν στα ίχνη των 5 από τους 6 που σύμφωνα με την Interpol εμπλέκονταν στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έκαναν εφόδους στα σπίτια των ανδρών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο. Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι οι δύο από τους δράστες ήταν συνάδελφοί τους.

Άμεσα οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των 5 εμπλεκόμενων χρηστών διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του έκτου χρήστη ανήκουν σε εταιρεία, η έδρα και τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι δράστες πλήρωναν αδρά για να βλέπουν μικρά παιδιά να υφίστανται βασανισμό και κακοποίηση σε ζωντανή σύνδεση. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για παιδιά σε χώρες της Άπω Ανατολής, αλλά από την Interpol ερευνάται ήδη κάθε ενδεχόμενο για αντίστοιχη δράση κυκλωμάτων και στην Ευρώπη.

2 σχόλια:

  1. Δεν βλέπω σχόλια.Α, δεν είναι Τσιγγάνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα σωστός. Ας πω λοιπον ποια είναι η λύση κατα την γνώμη μου. Ευνουχισμός. Όχι για τιμωρία όσο για την παύση των σεξουαλικών ορεξεων . χρησιμοποιείτε σαν λύση στην Αμερικη την δεχετε ο ίδιος ο παιδεραστής και έχει μείωση ποινής

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News