Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Τέλος οι πολυτέλειες για τον Άκη: Mε έναν Ρουμάνο και έναν Αλβανό στο ίδιο κελί

Πάνε οι μέρες που ο Άκης Τσοχατζόπουλος απολάμβανε όλα τα... προνόμια της VIP πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού.

Ακόμη κι εκεί, όμως, άρχισαν να στοιβάζονται ο ένας κρατούμενος πάνω στον άλλο, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. 

Στο κελί όπου κρατείται ο Άκης Τσοχατζόπουλος μένουν άλλοι τρεις, ποινικοί κρατούμενοι, εκ των οποίων ο ένας είναι Αλβανός και ο άλλος Ρουμάνος κατηγορούμενος για διαρρήξεις. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, δεν αποκλείεται ο πρώην υπουργός να αποκτήσει σύντομα και πέμπτο... συγκάτοικο! 

Γι’ αυτό κι έχουν αρχίσει να πέφτουν... βροχή τα αιτήματα κρατουμένων για να φύγουν από την πτέρυγα αυτή. Ήδη έφυγε ο Γιάννης Σμπώκος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???? ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !! ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ..... ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News