Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Δούκισσα Νομικού: Αναστάτωσε την παραλία με το sexy μπικίνι της (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε το sexy μπικίνι της και προκάλεσε πανικό στον Αστέρα της Βουλιαγμένης

Τον ήλιο και τη θάλασσα απόλαυσε με την καλή της φίλη Κατρίνα Τσάνταλη, η Δούκισσα Νομικού.

Η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε το sexy μπικίνι της και προκάλεσε πανικό στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Ιδιαίτερα ανανεωμένη και δροσερή η Δούκισσα έκανε τις βουτιές της, χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα και διασκέδασε με την καλή της φίλη.

Ο φωτογραφικός φακός του “OK” και του “Hello!” απαθανάτισε τις δυο φίλες στην παραλία, ενώ και η Δούκισσα είχε ανεβάσει πριν λίγες μέρες μια φωτογραφία από τη βόλτα της στον Αστέρα Βουλιαγμένης στο Instagram.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News