Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

SOS για το δρόμο Αριδαία-Δωροθέα – Σε άθλια κατάσταση (ΦΩΤΟ)

Οι λακκούβες έχουν φτάσει σε σημείο να χωρίζουν το οδόστρωμα σε πολλά κομμάτια

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται το αγροτικό οδικό δίκτυο της Αλμωπίας.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο δρόμο Αριδαία - Δωροθέα (λίγο παρακάτω από τα κοιμητήρια της πόλης), η κατάσταση είναι τραγική, με τους πολίτες να δηλώνουν πως αναγκάζονται να σπάνε τα αυτοκίνητά τους κάθε φορά που τον χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους.

Την ίδια στιγμή η επικινδυνότητα είναι πολύ μεγάλη, καθώς οι λακκούβες έχουν φτάσει σε σημείο να χωρίζουν το οδόστρωμα σε πολλά κομμάτια, με αποτέλεσμα να χρειάζεται τεράστια προσοχή ακόμα και για τους συνετούς οδηγούς που δεν αυξάνουν ταχύτητα.




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News