Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Τι άλλο θα ακούσουμε: Βρετανή έκανε πεολειχία σε 20 άνδρες για ένα δωρεάν ποτό

«Παιχνίδι» που ενθαρρύνει τις κοπέλες να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις στους άνδρες με αντάλλαγμα δωρεάν αλκοόλ, κάνει θραύση στα μπαρ της Μαγιόρκας.

Σάλος στην Ισπανία με βίντεο που διαδόθηκε μέσω youtube και έγινε viral, το οποίο δείχνει ένα κορίτσι από τη Βρετανία, να κάνει πεολειχία μέσα σε μπαρ, σε τουλάχιστον 20 άνδρες, με αντάλλαγμα ένα δωρεάν ποτό.

Το βίντεο που διαρκεί πάνω από 2,5 λεπτά δείχνει τη νεαρή ξανθιά κοπέλα να επιδίδεται σε πεολειχία σε άνδρες ενώ εκείνοι στέκονται στο κέντρο του μαγαζιού.

Το άτομο που τραβάει το βίντεο με το κινητό του, παρακινεί την κοπέλα να συνεχίσει, ενώ εκείνη πηγαίνει από τον ένα άνδρα στον άλλο.

Το κορίτσι παίρνει ως επιβράβευση για την πράξη της ένα ποτό, που δεν κοστίζει πάνω από 3 ευρώ.

Το «mamading» όπως λέγεται, είναι μια συνήθης πρακτική στα μπαρ της Μαγιόρκας, ένα παιχνίδι που ενθαρρύνει τις κοπέλες να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις στα αγόρια με αντάλλαγμα δωρεάν αλκοόλ.

«Mamada» είναι ένας ισπανικός όρος αργκό για την εκτέλεση μιας σεξουαλικής πράξης.

Εχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα σε όλα τα μπαρ (τουλάχιστον δύο) που πιστεύεται ότι ενθαρρύνουν το «mamading» .

Το περιστατικό έγινε σε οργανωμένο μπαρ, όπου τα παιχνίδια με σεξ ενθαρρύνονται ως μέσο προσέλκυσης περισσότερων πελατών.

Οι ισπανικές αρχές επέκριναν τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά πρόσθεσαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτε για να σταματήσουν τις σεξουαλικές πράξεις, καθώς πρόκειται για ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ατόμων.

«Είναι ηθικά κατακριτέα πράξη και επιβλαβής για εκείνους που την κάνουν. Αλλά είναι κάτι που γίνεται μεταξύ ενηλίκων που είναι ελεύθεροι να κάνουν κατά το δοκούν αυτό που επιθυμούν» είπε η Ισαμπέλ Λίνας επικεφαλής του ινστιτούτου γυναικών της Μαγιόρκας στην Ελ Μούντο.

Τη συγκεκριμένη πράξη κατέκρινε και ο δήμαρχος της περιοχής Μανού Ονιέβα, τονίζοντας ότι «πρέπει να ληφθεί κάθε δυνατό νομικό μέτρο για να εκλείψουν αυτού του είδους οι πρακτικές».


Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ.


---
Πηγή: thetoc.gr

13 σχόλια:

  1. Και εγώ γιατί πάω Χαλκιδική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατευθειαν απ την βρυση. Το τρεχουμενο ειναι πιο υγιεινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το aridea news δε θα επρεπε να προβαλει τετοιου ειδους βιντεο απο τη στιγμη που εχουν προσβαση μικρα παιδια.Αυτο κυριε Βασιλη δεν αποτελει ειδηση αλλα αισχος για εσας και το aridea news που επιλεξαται να το προβαλεται.Δεν ξερω αν μπορει να κινηθει καποιος νομικα εναντιον σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ειδες ομως ε?

      Διαγραφή
    2. to eide kai tou arese kiolas!!!!!! xaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Για τα παιδια μιλαμε .....Το αν θα το δουν ενηλικες δεν ειναι το θεμα.Ακομα δεν επιασαν οι ζεστες και το εκαψες.

      Διαγραφή
    4. ναι ναι καντους μυνηση γουσταρω, αντε να τους βγαλουν και τα καναλια και να τους κανεις φιρμες.ειμαι σιγουρος το θελουν πολυ.

      Διαγραφή
    5. κυρία μου (10.31)...φιλάκια.

      Διαγραφή
  4. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατάντια!
    Αλκοόλ, ουσίες και τα μυαλά πάνω από το κεφάλι ---> αυτά κάνουν!
    Μεγαλώνουμε και παιδιά... μεγάλη προσοχή!
    Για την συγκεκριμένη κοπέλα... στα σκυλιά το πετάω και δεν της το δίνω!
    Για τους συγκεκριμενους.. το ράβω και πάλι δεν τους το δίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε αι χασου απο δω περα!
    Θα με ειρωνευτεις κι απο πανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News