Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Έφηβος Ισπανός νεοναζί χτυπάει 25χρονο Ασιάτη (video)

Κατακραυγή για την επίθεση στο μετρό της Βαρκελώνης

Ένας νεαρός άνδρας (με ασιατικά χαρακτηριστικά) κάθεται σε συρμό του μετρό της Βαρκελώνης, όταν ένας ξανθός νεαρός τον πλησιάζει και αρχίζει την λεκτική ρατσιστική επίθεση. Ο Ισπανός δεν μένει στα λόγια και αρχίζει να χτυπάει στο πρόσωπο τον ασιάτη.

Οι υπόλοιποι επιβάτες επεμβαίνουν και πετάνε από το συρμό τον Ισπανό νεοναζί και τον Ασιάτη. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Pais, το θύμα της επίθεσης κατέθεσε μήνυση και πρόκειται για 25χρονο με καταγωγή από την Μογγολία. 

Η αστυνομία χρησιμοποίησε το βίντεο και συνέλαβε τον δράστη –που είναι ανήλικος- καθώς και δύο ακόμα άτομα. Για το βίντεο μίλησε και ο δήμαρχος της Βαρκελώνης, τονίζοντας ότι η στην πόλη του δεν γίνονται ανεκτές ρατσιστικές συμπεριφορές.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News