Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΖΑΡ: Ο Νάσος Μποτσφάρης μίλησε αποκλειστικά στο Aridaia News!

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου Νάσο Μποτσφάρη

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται η προετοιμασίες για το 3ο Φεστιβάλ Πόζαρ.

Φέτος στη μεγάλη εκδήλωση θα συμμετέχουν όπως είναι γνωστό, μεγάλοι καλλιτέχνες όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Στέλλιος Ρόκκος, οι Vegas και Γιάννης Κρητικός, ενώ πολλά θα είναι και τα παράλληλα event.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου Νάσο Μποτσφάρη, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος για όσα πρόκειται να δούμε στο διήμερο Φεστιβάλ, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιουλίου.

Όπως είπε, ο Σύλλογος ετοιμάζει μία πολύ δυνατή εκδήλωση, η οποία αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου από ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Όσον αφορά στην προπώληση των εισιτηρίων, τόνισε ότι πηγαίνει πολύ καλά και πως έγινε προσπάθεια για όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.

Ο Νάσος Μποτσφάρης σημείωσε πως όλη αυτή η προσπάθεια στηρίζεται στους εθελοντές, οι οποίοι προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ απάντησε και σε αυτούς που λένε ότι υπήρξε οικονομική βοήθεια από το Δήμο ή την Περιφέρεια δηλώνοντας ότι ο Σύλλογος είναι οικονομικά ανεξάρτητος και στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δικές του δράσεις, χωρίς βέβαια να παραβλέπει τη στήριξη από τους θεσμικούς φορείς.

Το μεγαλύτερο κέρδος από την εκδήλωση αυτή, θα είναι η προβολή του τόπου μας σε πανελλαδική εμβέλεια, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς», κατέληξε ο κ. Μποτσφάρης.

3 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που με πολύ εθελοντική δουλειά παρουσιάζουν εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πανηγύρια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους παιδιά ! Θα περάσουμε όλοι τέλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News