Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Αυτός είναι ο 71χρονος που φωτογράφιζε παιδάκια την ώρα που άλλαζαν ρούχα στο κολυμβητήριο

Σε έρευνα που είχε γίνει σπίτι του βρέθηκαν πολλά αρχεία και υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στην δημοσιότητα δόθηκαν με εντολή εισαγγελέα οι φωτογραφίες και το όνομα 71χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 11 Μαϊου στη Λάρισα από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ γιατί φωτογράφιζε μικρά παιδιά στο κολυμβητήριο της πόλης την ώρα που άλλαζαν ρούχα!

Σε έρευνα που είχε γίνει σπίτι του βρέθηκαν πολλά αρχεία και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Παρίση του Ευθυμίου και της Στυλιανής, που γεννήθηκε στις 25.04.1943 στην Αγιά Λάρισας.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση και χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος και παραβίαση διατάξεων της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση (άρθρο 22 παρ. 4 του Ν. 2472/1997).

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2410-683171 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News