Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Επιστρέφει στην Εθνική ο Αθλητής της Άρσης Βαρών Σπύρος Σταματιάδης - Τι λέει στο Aridaia News

"Γιατί από τη στιγμή που έχει εγκριθεί το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο μάλιστα δεν είναι πολύ μεγάλο, για έναν τόσο σημαντικό σκοπό, δεν δίνονται τα χρήματα στον αθλητή, ώστε να ολοκληρώσει την προετοιμασία του"

Επιστρέφει στα 33 του στην Εθνική Ομάδα Άρσης Βαρών, μετά από τέσσερα χρόνια αποχής, ο Σπύρος Σταματιάδης.

Ο αθλητής από την Αριδαία ολοκλήρωσε έναν μεγάλο κύκλο προετοιμασιών και είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Σπύρο Σταματιάδη, ο οποίος μας δήλωσε πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και επόμενος στόχος είναι η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί στο Καζακστάν 4 - 14 Νοεμβρίου 2014.

Επιπλέον, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στο Αρασέ με 153 κιλά αφήνοντας το δεύτερο 6 κιλά πίσω και τον τρίτο 8 κιλά πίσω, ενώ στο επολέ ζετέ λόγω θλάσης στον προσαγωγό είχε μόνο μία προσπάθεια 165 κιλά μετά από εντολή του Εθνικού προπονητή, παίζοντας στα 94 κιλά, μία νέα κατηγορία για τον ίδιο, ωστόσο όπως λέει ο μεγάλος στόχος είναι η Ολυμπιάδα και φιλοδοξεί μέχρι εκείνη τη στιγμή να είναι έτοιμος για την κατηγορία αυτή.

Τη στιγμή λοιπόν που ο αθλητής από την Αριδαία κατακτά μεγάλες διακρίσεις και ετοιμάζεται για πολύ σπουδαία πράγματα, η βοήθεια από την πολιτεία είναι τελείως ανύπαρκτη.

Όπως αναφέρει, από την αρχή του έτους είχε ξεκινήσει η διαδικασία για κάποια οικονομική ενίσχυση από το Δήμο Αλμωπίας, είχε εγκριθεί δαπάνη 2.500 ευρώ, η οποία μάλιστα εγκρίθηκε και από τον Επίτροπο, ωστόσο μέχρι σήμερα η διαδικασία έχει «παγώσει» εξαιτίας της ολιγωρίας των υπηρεσιών του Δήμου και της έλλειψης πολιτικής πλέον βούλησης.

Το ερώτημα που έχουμε να θέσουμε προς το Δήμο Αλμωπίας είναι το εξής: Γιατί από τη στιγμή που έχει εγκριθεί το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο μάλιστα δεν είναι πολύ μεγάλο, για έναν τόσο σημαντικό σκοπό, δεν δίνονται τα χρήματα στον αθλητή, ώστε να ολοκληρώσει την προετοιμασία του.

Σε έναν αθλητή που έχει χαρίσει σημαντικές διακρίσεις στον τόπο μας και σκοπεύει να χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες συμμετέχοντας στην Ολυμπιάδα.

Δυστυχώς, διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά πως το μόνο που ενδιαφέρει τους τοπικούς μας άρχοντας είναι πως θα βολέψουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τα δικά τους παιδιά, μιας και δυστυχώς η περίπτωση του Σταματιάδη δεν είναι η μοναδική.

Έστω και αργά, δώστε μια απάντηση!

Ευχαριστήριο Σπύρου Σταματιάδη

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι είναι αυτοί που ενισχύουν την προσπάθειά μου και χάρη στους οποίους έχω τη δυνατότητα να κάνω την προετοιμασία μου. Πρόκειται για το Καφέ «Διαχρονικό», το Καφέ «Αερικό», οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά την προσπάθειά μου.

Θα ήθελα επίσης να αναφέρω, ότι για εμάς τους αθλητές είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν χορηγοί οι οποίοι θα μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και ταυτόχρονα να προσφέρουμε στον τόπο μας με πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις.

10 σχόλια:

  1. Τα χρηματα τα οποια εχει εγκρινει ο Δημος για τον αθλητη του ΦΟΑ Σταματιαδη, διεκδικησε ο προεδρος του ΦΟΑ Κος Προκοπιδης να πιστωθουν στο ταμειο του συλλογου και οχι στον αθλητη. Δεν γνωριζουμε την τελικη εκβαση, αλλα και μονο αυτη η ενεργεια αρκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστιχος και κριμα ποιοσ και με πιο τροπο ενας ασχετος αναριχιτης πολιτικοσ κυβερνα τον τοπικο ερασιτεχνικο αθλητισμο ι τον καταστρεφει μερα με την μερα υπο την ανοχη ολων αυτή είναι η αριδαια κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΟΝΤΕ ΣΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΗΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΗ ΠΡΟΚΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΖΜΙΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΥΔΗΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΑ Κ. ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ Σ. ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΑ 94 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
    Σ΄ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ., ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ, ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή Κε Προκοπίδη λέτε ότι χαριστικά μπήκε στην ομάδα ο Σταματιάδης, χάρη σε εσάς;

      Διαγραφή
  6. καλοπροεραιτα θαθελα να ρωτησω τι δουλια κανει ο κυριος Σταματιαδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επίσης καλοπροαίρετα, τι δουλειά κάνει ο Προκοπίδης;

      Διαγραφή
    2. τελος παντων ρε παιδια, τι δουλια κανουν και οι δυο αφου ετσι το θελετε;θα απαντηση καποιος;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News