Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Θεσσαλονίκη: Σακάτεψαν στο ξύλο τον καθηγητή Νίκο Μαραντζίδη σε καφετέρια

Διαβάστε τι του είπαν οι δράστες και ποια είναι η ταυτότητά τους

Ο άτυχος καθηγητής περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε καφατέρια της πόλης - Διαβάστε τι του είπαν οι δράστες και ποια είναι η ταυτότητά τους...

Για επίθεση εν ψυχρώ, η οποία ήταν υποκινούμενη από κάποιους, έκανε λόγο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στέλεχος του Ποταμιού, Νίκος Μαραντζίδης περιγράφοντας τον ξυλοδαρμό του από τρεις αγνώστους την ώρα που καθόταν σε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με φοιτητή του.

«Τρία παιδιά 20 χρονών χτυπούσαν τον πατέρα τους εν ψυχρώ (...) εν ψυχρώ επίθεση, νεαρά παιδιά που θα ήταν αξιοθρήνητοι αν δεν ήταν επικίνδυνοι, δεν με αναγνώρισαν, πήγαν στον φοιτητή μου πρώτα. Φορούσαν μαύρα, τους πέρασα για χρυσαυγίτες είπα 'ωχ μπλέξαμε', στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν του αντιεξουσιαστικου χώρου επειδή ο ένας από τους τρεις είπε 'τι είναι αυτά που γράφεις για όλα φταίει η αριστερά';

Τότε κατάλαβα είναι η άλλη πλευρά» δήλωσε, εμφανιζόμενος βέβαιος ότι τα παιδιά αυτά τα έστειλε κάποιος επειδή ενοχλούν οι απόψεις του για την αριστερά. «Πες μας ρε τις απόψεις σου, μιλά με το καλό θα σε κάνουμε να μιλήσεις με το άγριο» μού είπαν.

Τους είπα ότι «ήρθατε ως ανακριτές, μού απάντησαν 'σταματά να ειρωνεύεσαι' και μετά άρχισαν οι κλωτσιές». ανέφερε χαρακτηριστικά. «Έχω μώλωπες από μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι, κρατήθηκα στο τραπέζι έχασα την ισορροπία μου» πρόσθεσε ο κ. Μαραντζίδης.

«Συνειδητοποίησα τη βασική διάκριση ανάμεσα στο ένα άκρο (σ.σ ΧΑ) που έχει μπότες και το άλλο άκρο που έχει ελβιέλες, είναι πιο μαλακές για το κεφάλι» πρόσθεσε χαριτολογώντας ο κ. Μαραντζίδης. Tην επίθεση καταδίκασαν το ΠΑΣΟΚ και ο καθηγητής του ΕΜΠ Νίκος Σταυρακάκης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

16 σχόλια:

  1. Τα γραφεία της ΧΑ δέχτηκαν επιθέσεις σε όλη την χώρα από τους ειρηνιστές της αριστεράς και του καρότου. Μπορεί να μας πει κάποιος πόσες επιθέσεις δέχτηκας τα αντίστοιχα γραφεία των φιλήσυχων του συριζα ανταρσυα και κκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέχτηκε επίθεση ο Κορυδαλλός;
      Εκεί δεν είναι τα γραφεία της συμμορίας;

      Διαγραφή
    2. Πανηλίθιο χρυσαύγουλο( 1:08 μ.μ.)
      Πάρε να 'χεις ΜΟΝΟ τα περιστατικά της λεγόμενης λίστας Δένδια.
      http://www.tovima.gr/files/1/2013/09/19/Peristatika_XA.pdf

      Διαγραφή
    3. εκει ειναι οσοι δε προσκυνισαν το συστημα σας,που δεν ατημασαν το ψηφο τπυ λαου,που δεν λιγοψυχισαν,που δεν μπηκαν στα γραναζια της ρεμουλας και της διαπλωκης,φουκαραδες δεξιοι και αριστεροι

      Διαγραφή
    4. Tι λίστα της μασονίας εννοείς ρε κρετίνε?

      Διαγραφή
    5. Ψεκασμένο χρυσαύγουλο, πάλι μασόνους και εξωγήινους ονειρεύεσαι;

      Διαγραφή
  2. δεν αναγνωρίζονται τα μέλη της Χ.Α. ως άτομα με νορμαλ τρόπο σκέψης και δυστυχώς γίνεται αποδεκτή κάθε κίνηση εις βάρος τους.Καλώς η κακώς εκεί έχει καταλήξει όλη η επιστημονική κοινότητα του δυτικού πολιτισμού.Όποιος διαφωνεί ο δρόμος προς την Ανατολή είναι ανοιχτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπάρχουν τόσες εναλακτικες να διαμαρτυρηθεί ή να επιχειρηματολογήσει κάποιος κατά της αριστερας αν θέλει.Είναι δυνατόν όμως να ψηφίζει ναζιστες? αυτους που ψηνουν ανθρώπους σε φουρνους ? ειπαμε αλλα η παρανοια έχει τα όρια της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε! ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα επιτρεπετε καθηγητης πανεπιστιμιου να μην ειναι αριστερος; κρεμασμα στην πλατεια.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΧΑ ΧΑ ΧΑ ) της αριστερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μαρατζίδης και οι απόψεις του είναι γνωστές στον πανεπιστημιακό χώρο και η στάση του ίδιου επίσης. Άλλωστε και ο ίδιος "καμαρώνει" στα αμφιθέατρα για τον κυβερνητικό του πατριωτισμό (βλέπε καβαλημένο καλάμι, που του έδωσαν μικρόφωνο και στασίδι MEGA και SKY κυρίως, για να κάνει τη γνωστή δουλειά του "διαφορετικού ποταμιού"). Κυρίως , είναι γνωστός για τα "ιστορία" που πήρε εντολή να ξαναγράψει και έφαγε κράξιμο ακόμα και από τους συντηρητικούς του χώρου του. Είναι από τα πρωτοπαλήκαρα, πουτο ξαναγράψημο της ιστορίας περιέχει την κατασυκοφάντηση κάθε αριστερής έννοιας, για υπάρξει χώρος στην κεντροαριστερά των ποταμιών και της ελιάς. Αλλά και της Ιστορίας που, από το 1995 ...διέταξε η αρμόδια Επιτροπή της Ε.Ε, ότι η Ευρωπαϊκή Ιστορία αρχίζει από τον Καρλομάγνο και δώθε!!! Και εμείς, ως Ελλάδα το κατάπιαμε αμάσητο και το υπογράψαμε!!! Και τότε οι αριστεροί, που ο κάθε Μαρατζίδης ψέγει, φώναζαν για ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ της Ιστορίας!!! Από τότε, άλλωστε κτίζεται η θεωρ'ια των 2 άκρων.
    Το ξύλο που έφαγε, έχω την εντύπωση (καταδικαστέο αυτονόητα) ότι προήλθε από φίλια χέρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολα τα αναρχοκουμουνια και καθε αποχρωσης αριστερας ,-ορφανα του σταλιν - μαθανε τοσα χρονια να κρυβουν κατω απτο χαλι καθε πραξη του βρωμικου ενστικτου τους με τη βοηθεια του συστηματος και των μμε ......Και τωρα τους βγηκε ο κ λ ς που βγηκαν στη φορα τα εγκληματικα τους.... χουγια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πολιτισμός του κάθε πολιτικού χώρου φαίνεται σε κάθε παρουσία του. Και νομίζω ότι η αριστερά ( δεν ταυτίζω με αναρχία ) ποτέ δεν έκανε επιθέσεις μαφιόζικου τύπου: χτυπάμε με καλυμμένα χαρακτηριστικά και μετά φεύγουμε. Άλλοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους. Ψάξτε το...

      Διαγραφή
  8. Ο σχολιαστής 5:55 απαντά με άρες μάρες και τα μυαλά στα κάγκελα....
    Αν αυτό κατάλαβε, αυτό είναι, κρίνοντας από τον εαυτό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάτε για τη Χ.Α αλλά έχετε λησμονήσει πως τα κεφάλια είναι μέσα γιατί τόσο μένος λοιπόν;Αυτοί αν και δεν υπάρχουν στοιχεία που να δένουν μεταξύ τους είναι μέσα!Κανέναν αριστερό και αναρχοαριστερό δεν βλέπω μέσα όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News