Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Εικόνα διάλυσης στην Ελπίδα Έδεσσας - Κύμα φυγής από πολλούς ποδοσφαιριστές

Όλα δείχνουν ότι μόνο με νεαρά παιδιά θα λειτουργήσει ο σύλλογος

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Ελπίδα Έδεσσας καθώς έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές μετά από μία σαιζόν όπως η περσινή όπου η ομάδα των καταρρακτών αγωνίστηκε στα πλαίη οφ για την κατάκτηση του τίτλου της Α1.

Ήδη παρελθόν αποτελούν οι Γιάννης Παλημάνης, Πέτρος Πεχλιβάνης, Τάσος Παγιούλας, Βασίλης Τσόρμπας, Ευθύμης Τσόρμπας, Φόρης Τσόρμπας και υπάρχει και συνέχεια.

Όλα δείχνουν ότι μόνο με νεαρά παιδιά θα λειτουργήσει ο σύλλογος, άγνωστο όμως σε ποια κατηγορία.

15 σχόλια:

  1. Η Ελπιδα ενωνετε με τον Εδεσσαικο κ θα λειτουργει σαν θυγατρικη μονο με πιτσιρικια.
    Η προσπαθεια που γινετε στην Εδεσσα ειναι να ανεβει ο Εδεσσαικος στην Γ εθνικη και η Ελπιδα θα στηριξει αυτη την προσπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pou einai το παράξενο σε αυτή την είδηση? δλδ ολόκληρη Φλώρινα στο τοπικό ,εορδαικός τοπικό ,Πολύκαστρο τοπικό είναι χαζοί που βάζουν παιδάκια? μιά χαρα είναι η Ελπίδα με τα νεαρά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με ποια νεαρα της? αυτα που εδιωξε για να φερει τις φιρμες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ελπιδα ειναι ενα ιστορικο σωματειο (σαφως μικροτερου διαμμετρημετος απο τον εδεσσαικο)αλλα συνεχεια γινετε οχημα προσωπικων φιλοδοξιων χωρις καποιο συγκεκριμενο πλανο.νεαρα παιδια δεν υπαρχουν καθως οι ακαδημιες διαλυθηκαν και αυτες.συγχαρητηρια και παλι σε αυτον που την καταστρεψε..και ο νοων νοειτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pou einai oi paixtarades re paidia pou tha vgazan treno tin omada stin G ethniki.etsi elegan oti tha einai o edessaikos tis polhs kai as legete elpida.pou einai loipon o k.apostolou,oi afoi tsormpides o pexlivanis o tsavos pou kai kala tous eftege o edessaikos.pou iste kyrioi loipon kanate auto pou paraligo na kanate ston edessaiko pali kala pou sas katalavan kai sas edioksan giati tha tin eixate dialisei tin omada opws kataferate na kanete tin elpida na tin DIALISETE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε τον πεχλιβανη που λες τον πηρες πισω, οσο για τον αποστολου σου προπονει τους τερματοφυλακες σου. μην λες μεγαλα λογια γιατι επιστρεφουν κ αλλοι που ανεφερες κ θα εισαι απο τους πρωτους που θα τους χειροκροτας στο γηπεδο

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ Ο ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ;;; ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ;;;; ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΨΟΥ

      Διαγραφή
    3. alos einai poy dielise tin omada oxi oi pektes pou les.

      Διαγραφή
  6. καλυτερα ελπιδα παρα ριζαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα τι σχέση έχει αυτό μόνο εσύ το ξέρεις
      άντε πνίξου στην χολή σου

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικαιο, το Ριζαρι φετος μπλουμ...

      Διαγραφή
    3. Δεν μας λες την ομάδα σου να δουμε ποιος θα κανει Μπλουμ?

      Διαγραφή
  7. kala na pathei i elpida auto tis aksize

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ekei stin edessa vgazete ta matakia sas me ta idia ta xerakia sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o apostolou exei 2sta 2 kala paei na doume poios exei seira fetos.ayto valte kouiz poia omada tha dialisei fetos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News