Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΚΟΡΟΪΔΙΑ: Δείτε που καταλήγουν τα σκουπίδια της ανακύκλωσης του Δήμου Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Οι κάδοι ανακύκλωσης αδειάζονται στο ίδιο απορριμματοφόρο με τα υπόλοιπα μη ανακυκλώσιμα σκουπίδια

Στις 4 Ιουλίου θέσαμε εντελώς καλοπροαίρετα κάποια πολύ σημαντικά ερωτήματα τα οποία δεν είναι αποκλειστικά δικά μας, αλλά των συμπολιτών μας.

Ρωτήσαμε λοιπόν, τι συμβαίνει με το πρόγραμμα της ανακύκλωσης; Ζητήσαμε από τους υπεύθυνους να μας ενημερώσουν πόσους τόνους ανακυκλώσιμων σκουπιδιών παραδίδουν στην εταιρία που τα διαχειρίζεται; Επίσης, ρωτήσαμε αν έχουν βάση οι πληροφορίες που λένε πως κάποιοι κάδοι ανακύκλωσης αδειάζοντας στα ίδια απορριμματοφόρα με τα υπόλοιπα σκουπίδια;

Μέχρι σήμερα, δεν λάβαμε καμία απάντηση, ωστόσο αυτή η απάντηση ήρθε με τον χειρότερο τρόπο.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα Πέμπτη 17/7 στο κέντρο της Αριδαίας, οι κάδοι ανακύκλωσης αδειάζονται στο ίδιο απορριμματοφόρο με τα υπόλοιπα μη ανακυκλώσιμα σκουπίδια.

 
Μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη του Aridaia News αναμένουμε από τη Δημοτική Αρχή αλλά και από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας να δώσουν εξηγήσεις στους πολίτες.

Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε τέτοιες εικόνες και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα. Περιμένουμε για άλλη μια φορά απαντήσεις!

22 σχόλια:

  1. αισχοςς !!!! ντροπή.καποιος να δωσει εξηγήσεις.προσωπικά θα κινηθω με μηνυση κατ αγνώστων κι ότι γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον. αντε κανε να μαθουμε και ποιος εισαι.

      Διαγραφή
    2. ..γιατι θες να μαθεις μπουλη ποιος ειναι; φοραει η γυναικα σου καλσον;

      Διαγραφή
    3. 6.54 Είσαι για τα μπάζα και σι

      Διαγραφή
  2. Αηδία.

    Αν βγει κανείς να πει ότι δεν υπάρχουν πόροι ή όχημα ή οδηγοί ή εγκαταστάσεις ή θεσμικό πλαίσιο ή περιορισμένη χωρητικότητα ή φόρτος λόγω παζαριού ή, ή, ή...

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα χει πλακα να εισαι ο ιδιος με αυτον που κανει μηνυσεις

      Διαγραφή
  3. είναι επικίνδυνοι πλέον αυτοί που δεν μπορούν να διαχειριστούν τ'αυτονόητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο Πασοη καλα το πας...Χασαμε στις εκλογες και η Αριδαια παει απο το κακο στο χειροτερο! Περα απο το θεμα της ανακυκλωσης, σε πολλα σημεια της Αριδαιας δεν μαζευουν τα σκουπιδια η οι καδοι δεν καθαριζονται με αποτελεσμα να βρωμανε οι γειτονιες! ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...τώρα χέστηκε

      Διαγραφή
    2. Για την συγκεκριμενη φωτογραφια κανετε μεγαλο λαθος!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. loipon epeidi exei paragini to kako kai den exete me ti na asxolithite o kados tis pemtes den exei anakiklosi mesa.einai gematos felizol apo ta psaria kai sapia froyta opoios eixe apories as erxotan na toy to eksigoysame den DAGONOYME!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε Βολιδα αυτο δεν γινετε μονο στην Αριδαια αλλα και στο Λουτρακι μπροστα στο σπιτι μου γινετε το ιδιο, οπως γινετε και στον Εξαπλατανο οπως μου λεει φιλος μου, αρα μη δικαιολογεις καταστασεις χωρις να φταις εσυ.

      Διαγραφή
    2. Eiste toso sigoyri oti o mple kados exei mono anakiklosi eiparxoyn poli kadi mple poy exoyn skoypidia mesa opos stin dei o mple kados exei plakakia kai mia olokliri xestra kapios ekane anakenisi to mpanio toy kai ola ta petakse ston mple kado.kyrie vafiadi mporis na pas na vgalis foto.

      Διαγραφή
  6. ENAΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ΄,,,,ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ'
    ,΄΄΄΄ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΟΡΥΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ΄''''ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ....ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να δουμε και τον μπινο τη θα κανει χωρις ΛΕΦΤΑ τουλαχιστον ο πασοης δεν εφαγε λεφτα οπως καποια ατομα που ηταν παλια στο δημο. θα ψαχνετε το πασοη αυτο να το θυμαστε καλα προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν υπάρχει σημαντικότερο και πιο κρίσιμο θέμα απ την καθαριότητα.Υπο κανονικές συνθήκες ευνομούμενου κράτους συλαμβάνονται οδηγοι αποριματοφόρων και αφήνονται ελευθεροι μόνο υπο προυποθέσεις.Μερικοί απλά νομίζουν ότι ειναι συμβασιούχοι και δεν ξέρουν ότι παιζουν με τη φωτια.Οσο με τους αιρετους επικεφαλης μέχρι και 10 χρόνια από τωρα εξηγήσεις θα δίνουν (εαν δεν κάνουν κάτι χερότερο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άψαλος 18/07/2014 μπροστά στα μάτια μου σταθμεύει ένα ελεεινό αποριματοφόρο μπροστά στον μπλε και στον μεταλλικό κάδο. Αδειάζει πρώτα ο μεταλλικός και ακολουθεί και ο μπλε στο ίδιο ελεεινό αποριματοφόρο του Δήμου.
    Πλήρης απαξίωση. Η Αριδαία νομίζει κανείς ότι βρίσκεται στον περασμένο αιώνα. Όλοι οι δημόσιοι χώροι βρίσκονται σε αποσύνθεση. Στο προαύλιο του βρεφονηπιακού σταθμού προς το Δασάκι τα χόρτα έχουν φτάσει το μισό μέτρο. Η ίδια εικόνα και στο κλειστό. Δύο έλατα ξεραμένα και χόρτα μέχρι το γόνατο. Οι νησίδες στο δρόμο μέχρι την Άψαλο τα ίδια χάλια. Μια φορά αποπηράθηκαν και κόψανε τα χόρτα από τις νησίδες της Αψάλου και φτάσανε μέχρι το φανάρι της Ξιφώνιας και εκεί σταμάτησαν. Από την Ξιφώνια μέχρι την Αριδαία τα χόρτα στις νησίδες δεν κόπηκαν ούτε μία φορά. Δεν μιλάμε για τα τριαντάφυλλα που είχαν φυτευτεί πρόπερσι και σήμερα δεν υπάρχει τίποτε. Στον καινούργιο κόμβο της Πιπεριάς, το γκαζόν κατάξερο και τα μισά φυτά που φυτεύτηκαν ήδη έχουν ξεραθεί. Πλήρης εγκατάλειψη. Τα ίδια και στον περιφερειακό από τη γέφυρα του Εξαπλατάνου. Οι δαμασκηνιές που φυτεύτηκαν ζήτημα να επέζησαν δύο από καμιά εικοσαριά που φυτεύτηκαν και τις οποίες κανείς δεν θα ήξερε ότι φυτεύτηκαν αν οι δύο που απόμειναν δεν μαρτυρούσαν τα κουφάρια των ξεραμένων. Το βράδυ στο δρόμο πλήρη συσκότιση. Οι λιγοστές λάμπες που απόμειναν να ανάβουν μία εδώ και μία εκεί κάνουν τη εικόνα ακόμα πιο θλιβερή. Καλύτερα να έσβηναν κι αυτές. Τα αποριματοφόρα να ζέχνουν και να μαζεύουν όποτε θυμηθούν ελεεινούς κάδους σπασμένους που δεν πλήθηκαν ποτέ. Είκοσι χρόνια που ζω στην Αριδαία, δεν έχω ξαναδεί την πόλη σε μεγαλύτερο χάλι.
    Κλείστε το Δήμο τώρα και δώστε τις υπηρεσίες σε ιδιώτες να δει ο τόπος μια άσπρη μέρα. Οι καθηγητές, οι οδοντίατροι, οι εφοριακοί και οι θεολόγοι να πάνε να κάνουν τις δουλειές τις οποίες σπούδασαν και να αφήσουν τη διοίκηση του Δήμου ήσυχη γιατί δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Διοίκησαν και συνεχίζουν να διοικούν τους πιο διεφθαρμένους οργανισμούς της χώρας, ανίκανοι και εκλεγμένοι γιατί τους έσπρωξε ο κομματικός τους μηχανισμός και τα μεγάλα τους σόγια. Γυρίστε στις δουλειές σας, βάλτε καμιά σφραγίδα σε κανένα χαρτί γιατί μόνο αυτό μάθατε να κάνετε και αφήστε την πόλη στον ιδιωτικό τομέα. Αποδειχτήκατε άχρηστοι, δίχως φαντασία, χωρίς διοικητικές ικανότητες πλαισιωμένοι από τη μούργα του τόπου γιατί μόνο η μούργα συμμετέχει στους θλιβερούς εκλογικούς συνδιασμούς σας. Κάντε μια βόλτα σε οποιοδήποτε χωριό της βόρειας Ευρώπης και μετά γυρίστε, αντικρίστε την Αριδαία, αναλογιστείτε πώς την καταντήσατε και τραβάτε και κρυφτείτε στα σπίτια σας και να μην σας βλέπουμε ούτε στις καφετερίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς καλά τα λέτε αγαπητέ/ή κύριε/α αλλά ποιος να σας ακούσει; Πουθενά η δημοκρατία δε γνώρισε μεγαλύτερη απαξίωση απ'ό,τι στη χώρα που γεννήθηκε. Δυστυχώς. Κατάντησε να εξυπηρετεί τη μανία του οποιουδήποτε να ελέγξει οτιδήποτε... Κι ας έχει χάσει τον έλεγχο της ίδιας του της προσωπικότητας... Σε ένα μόνο δε συμφωνώ απόλυτα. Αυτό με τον ιδιωτικό τομέα. Δεν είναι πανάκεια... Το μόνο που αλλάζει είναι ο φόβος του εργαζόμενου να μη χάσει τη δουλειά του. Αυτό όμως δε σημαίνει αυτόματα ότι ο εργοδότης είναι ικανός για διοίκηση ούτε ότι ο εργαζόμενος θα κάνει σίγουρα σωστά τη δουλειά του.

      Διαγραφή
    2. ακους Βολιδα τι γινετε στην Αψαλο? ακριβως το ιδιο.

      Διαγραφή
  10. με αυτους που εχουν βαλει να δουλευουν στις καθαριοτητες γελαει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gia kanto pio liana san poioys eitheles esy na doyleyei.kanenas giatros mipos?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News