Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τα αριστεία των μαθητών του Γενικού Λυκείου Αριδαίας

Δείτε τα αριστεία των μαθητών του Γενικού Λυκείου Αριδαίας για το σχολικό έτος 2013 – 2014:





7 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά μας! Από τα Επαγγελματικά Λύκεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι βαθμοί της πρώτης δεν φαίνονται ολόκληροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα επαλ γιατι δεν τα βαζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. του επαλ βγηκανε πριν τα μαγειρεματα του γενικου ,απλα τα παιδια των επαλ ειναι παιδια ενος κατωτερου θεου ,ετσι λεει η προπαγανδα των φροντιστηριων ,γιατι οπως κυκλοφορει στα φροντιστηρια τουβλο μπαινεις στο επαλ τσιμεντογωνια βγαινεις ,αντι να κοιταξουν λιγο να τα βοηθησουν γιατι δεν γινεται ολοι να γινουν επιστημονες και στην τελικη σε πολλα τει που περνανε απο το γενικο περνας και απο τεχνικο χωρις φροντιστηριο ,μιλαω παντα για τα πιο αδυναμα παιδια που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν στα μαθηματα του γενικου,αλλα ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο σε ολα τα παιδια!και καλη συνεχεια να εχουν ολα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιεπαινη προσπαθεια για ολα τα παιδια..θερμα συγχαριτηρια σε βακκο μαριο, γεωργιου ιασονα, γιαλαμα σεβαστη ,ηλιαδου ζαχαρουλα για τις πολυ υψηλες τους βαθμολογιες.!!!!! Καλη σταδιοδρομια σε ολους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News