Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Δέσμευση Μπίνου στο Εργοτάξιο: «Θα δημιουργήσω Αντιδημαρχία Καθημερινότητας» (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Μπίνος κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο μίλησε αποκλειστικά στο Aridaia News

Το Εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Δόντσο.

Ο κ. Μπίνος στα πλαίσια της ενημέρωσης ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής το Σεπτέμβριου, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Καθαριότητας Γιώργο Ιατρίδη, με τον οποίο είχε μία εποικοδομητική κουβέντα.

Ο Δημήτρης Μπίνος κατά την επίσκεψή του μίλησε αποκλειστικά στο Aridaia News και δεσμεύτηκε για κάτι πολύ σημαντικό:

Όπως δήλωσε, σκοπεύει να δημιουργήσει Αντιδημαρχία Καθημερινότητας, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται είτε με την καθαριότητα, είτε με την οδοποιία, είτε ακόμα και με τις καμένες λάμπες και άλλα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Επίσης, σημείωσε πως το εργοτάξιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση.


8 σχόλια:

  1. Πολύ καλό σημάδι ότι ο νεος δήμαρχος άρχισε από τώρα δουλειά.Εμείς οι απλοί δημότες που απλά έχουμε το δικαίωμα σε μια απλή καλοπροαίρετη γνώμη θα στηρίξουμε κάθε καλή κίνηση και θα κατακρίνουμε κάθε αρνητική.Η διάθεση για δουλειά από τώρα που όμως θα πρέπει να δείξουν και όλοι οι γύρω απ το νέο δήμαρχο είναι μια καλή αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αντιδημαρχια καθημερινότητας, όλη η λειτουργία του Δημου, όλες οι υπηρεσίες πρέπει να στοχεύουν στην αντιμετωπιση της καθημερινότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα διμιουργισω λεει αντιδιμαρχια καθημεριμοτιτας. Αμισθη θεση. Για τον εαυτο του θα κρατησει δυο εμισθες. Αυτη του δημαρχου και αυτη του προεδρου των λουτρων. Πρεπει να παρω πισω οτι ξοδεψα στον προεκλογιλο αγωνα. 3400 σαν δημαρχος και 2200 σαν προεδρος των λπυτρων. Κανενας δεν ειναι χαζος Δημητρακη. (Ααα ναι. Θα παρετηθει απο το μισθο του καθηγητή. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. esy logika to xeis kanei auyto me toys 2 misthous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι. Πολυ θα ηθελα να το εχο κανει. Ολοι θελουν μερικα ευκολα λεφτα.Μη μας δουλευει ομος οτι αυτος το κανει γιατι αισθανεται βαρια την ευθυνη. Ο κόσμος το χει τουμπανο κι αυτος κρυφο καμαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΧΧΧ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΥΤΙΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ..................ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΟ ΣΕ ΚΟΝΤΟ .ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ !!!!!!!! ΦΟΒΟΥΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.........ΠΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News