Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Συλλαλητήριο για τη «μικρή ΔΕΗ» στην Έδεσσα - Στην πρώτη γραμμή ο Δήμαρχος (ΦΩΤΟ)

Συλλαλητήριο για τη «μικρή ΔΕΗ»

Στην Πλατεία Ελευθερίας της Έδεσσας πραγματοποιήθηκε το Συλλαλητήριο ενάντια στη δημιουργία και πώληση της «μικρής ΔΕΗ», ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Έδεσσας.

Οι Εδεσσαίοι διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην πώληση των ΥΗΣ Άγρα και Εδεσσαίου, που συνεπάγεται τη διαχείριση των νερών της πόλης από τον ιδιώτη που θα αναλάβει τη «μικρή ΔΕΗ». Το γεγονός αυτό αναμένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο τουριστικό προϊόν, καθώς θα επηρεάσει τη ροή νερών στους Καταρράκτες, αλλά και τις δυνατότητες άρδευσης των χωραφιών της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου στη σύντομη προσφώνησή του στους συγκεντρωμένους πολίτες και εργαζόμενους στη ΔΕΗ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα νερά της πόλης είναι η ψυχή της και είναι ακατανόητη η στάση της πώλησης των ΥΗΣ και της διαχείρισης των φυσικών πόρων του τόπου από ιδιώτες.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωποι εργαζομένων στη ΔΕΗ και φυσικά πολίτες της Έδεσσας που διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στη ψήφιση του νομοσχεδίου.

Δείτε φωτογραφίες:





6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Σαμαρά, γράφεις και στο Aridaia News;

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην είσαι δημόσιος υπάλληλος,βλάκα. Πόσα σου δίνουν για να γράφεις τις ηλίθιότητες αυτές,Μπουμπούκο;

      Διαγραφή
  2. της μικρής δεης (ψ...ς) η Τρίχες της φτενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.
    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ, "ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ", ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ "ΤΣΙΡΙΖΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News