Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Με τον Δημήτρη Πασόη συναντήθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος

Στο τραπέζι της συζήτησης τα αγροτικά θέματα

Συνάντηση για τα αγροτικά - αρδευτικά θέματα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/7 ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με τον απερχόμενο Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη, στο Δημαρχείο της Αριδαίας.

Ο κ. Μπίνος είχε την ευκαιρία να θέσει κάποια σημαντικά θέματα στον κ. Πασόη, ο οποίος θα είναι επικεφαλής στη Διοίκηση του Δήμου μέχρι και την 31η Αυγούστου, επικεντρώνοντας κυρίως σε αγροτικά ζητήματα, με αφορμή τα πολλά παράπονα των αγροτών που κάνουν λόγο για εγκατάλειψη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Δέσποινα Καλδερεμτζή, Σταύρος Καραμαριάς και Τάσος Θεοδωρίδης, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Μπάτσης, καθώς επίσης και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Αριδαίας Γρηγόρης Ταρασίδης.

Ο Δημήτρης Μπίνος αμέσως μετά τη συνάντηση μίλησε αποκλειστικά στο Aridaia News και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον κ. Πασόη. Η συζήτησή μας νομίζω ότι ήταν εποικοδομητική και είχε να κάνει κυρίως με θέματα της καθημερινότητας των αγροτών, τα οποία δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο και θα πρέπει να λυθούν άμεσα. Έθεσα στον απερχόμενο Δήμαρχο τους προβληματισμούς μου για τέτοιου είδους ζητήματα και είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον ίδιο για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την περιοχή μας. Απευθύνω και δημόσια έκκληση προς τη σημερινή Δημοτική Αρχή να είναι παρούσα μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας της, καθώς τα προβλήματα τρέχουν και δεν μπορούν να περιμένουν. Άλλωστε, ο Δήμος έχει συνέχεια και θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε τους συμπολίτες μας, χωρίς να τους επιβαρύνουμε με περισσότερα προβλήματα. Ο κ. Πασόης υποσχέθηκε να δώσει λύσεις και σημείωσε πως ακόμα και μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής θα ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση».

2 σχόλια:

  1. Πιστευω να μην ειναι Πασοης στη θεση του Πασοη και των περι αυτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά το φράγμα στον Μαυροπόταμο θα γίνει κύριοι όποιοι και αν είστε απερχόμενοι ή εισερχόμενοι;
    Μάλλον μετά την διπλωματική απάντηση Μπίνου, την κανονική θα μας την δώσει ο Μπούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News