Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Βούλτεψη: "Αμήχανη η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για τον Μαζιώτη" - "Γελοιότητες" απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου για τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη. Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύλληψη του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, έκανε λόγο για «αμήχανη σιωπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης την πρώτη ημέρα», που «έδωσε σήμερα τη θέση της σε ύποπτες δηλώσεις περί "λαθών" των τρομοκρατών».

«Διαπιστώνουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να παρέχει πολιτική νομιμοποίηση στην τρομοκρατία», πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.

«Υποθέτουμε ότι πολύ σύντομα θα περάσουν και στο στάδιο των ...υποδείξεων προς τους τρομοκράτες, ώστε να μην επαναλάβουν στο μέλλον πιθανά νέα "λάθη"», συμπλήρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


Νωρίτερα, σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, στην τηλεόραση του Mega, αναφερόμενος στις δυνατότητες και τις δράσεις της αστυνομίας, υποστήριξε ότι «η αστυνομία πρέπει να είναι προσανατολισμένη στο κοινό έγκλημα» και πρόσθεσε ότι η σύλληψη του Ν. Μαζιώτη έγινε από «λάθος» που έκανε ο ίδιος, συγκρίνοντας το γεγονός με τη σύλληψη του Σάββα Ξηρού, και ότι ο Μαζιώτης διώκεται για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου και όχι για τις ιδέες του.

Παπαμιμίκος: "Δεν καταλαβαίνω τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Στον κ. Στρατούλη, που χαρακτήρισε τη σύλληψη Μαζιώτη "τυχαίο γεγονός", απάντησε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, μέσω του ραδιοφώνου BHMA FM, αναφέροντας ότι "η μικροψυχία του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός"

Πιο συγκεκριμένα, για το θέμα της σύλληψης του Μαζιώτη, επεσήμανε:

"Αυτό το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω είναι τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Άκουσα τον κ. Στρατούλη να λέει ότι η σύλληψη ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Εκείνο που σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός είναι η μικροψυχία του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα και στη σύλληψη ενός τρομοκράτη επιχειρούν να την απαξιώσουν. Αυτό είναι και απαράδεκτο και είναι και πρόκληση. Είναι δυνατόν ακόμα και στη σύλληψη ενός τέτοιου τρομοκράτη να παίζουμε μικροπολιτικά. Για μένα είναι δυνατόν. Αυτό το κόμμα έχει αποδείξει ότι επιθυμεί μόνο αποτυχίες της χώρας σε όλους τους τομείς. Εμείς δυστυχώς για αυτούς τους διαψεύδουμε καθημερινά είτε είναι στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, είτε είναι στην οικονομία, είτε είναι στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας."

Κόντρα κυβέρνησης- αξιωματικής αντιπολίτευσης για την τρομοκρατία

Για «κυβερνητική γελοιότητα» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του με την οποία απαντάει στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη, που έκανε λόγο για «ύποπτες δηλώσεις» στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτική νομιμοποίηση της τρομοκρατίας, ενώ πριν λίγες ημέρες για τις "ένοπλες συνιστώσες" της, καταδεικνύοντας έτσι το πόσο επικίνδυνη είναι πρώτα απ’ όλα για τη δημοκρατία, αλλά και την απόσταση που τη χωρίζει από τις ανάγκες του ελληνικού λαού», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την κυβερνητική εκπρόσωπο να ανταπαντά πως «επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία είναι όσοι δεν καταδικάζουν απερίφραστα την τρομοκρατία, ενώ αντίθετα αναζητούν τρόπους όχι μόνο πολιτικής αλλά και ηθικής νομιμοποίησής της».

---
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News