Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιές περιοχές της Πέλλας έχει κοπεί το ρεύμα - Δείτε το πρόγραμμα

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές

Οι διακοπές ρεύματος θα έχουν μέγιστη διάρκεια μια ώρα και όπως επισημαίνεται στην ανανκοίνωση, το πρόγραμμα που εκδόθηκε είναι απολύτως ενδεικτικό και ενδέχεται να μεταβληθεί.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι, σήμερα, ημέρα Πέμπτη και κατά το χρονικό διάστημα από 11.00’ έως 14.00’, αναμένεται να πραγματοποιηθούν – μετά από σχετική εντολή του ΑΔΜΗΕ – εκ περιτροπής διακοπές της ηλεκτροδότησης, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, που έχουν ως συνέπεια τη μείωση του διαθέσιμου ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού της χώρας.

Oι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται από την ειδική τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ 210-6241860, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.

11:00- 12:00
Τμήμα πόλης Γιαννιτσών, Πενταπλάτανος, Ελευθεροχώρι, Δαμιανό, Λεπτοκαρυά Μεσσιανό, Αρχοντικό, Αγροσυκιά

12:00- 13:00
Αρδευτικά Πέλλας Ραχώνα, Λειβαδίτσα Δυτικό, αρδευτικά

13:00- 14:00
Σανδάλι, Καλλίπολη, Γαλατάδες

4 σχόλια:

  1. ε,ρε ξυλο που θελετε...να πατε να κοψετε το ρευμα σε αυτους που ψηφισαν τον νομο της ιδιωτικοποιησης κ οχι στον απλο λαο που ματωνει να βρει τα λεφτα για να σας πληρωσει κοτες ε κοτες...

    Υγ: κοιταξτε να παρετε τον κοσμο μαζι σας....με αυτα που κανετε τον βαζετε απεναντι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα ανθρωπε μου, τα συνδικατα του κερατα, εχουν ρουφηξει το αιμα του κρατους, καλοπερασακιδες.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News