Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ! Δηλητηρίασαν σκύλους στη Χρυσή

Αποτρόπαιο θέαμα

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμωπίας Φώτης Παραστατίδης στη Χρυσή Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Παραστατίδης έσπευσε στο χωριό μετά από κλήση που δέχτηκε, για να δει μπροστά του δύο νεκρά σκυλιά, τα οποία μάλιστα ήταν τουλάχιστον τρεις μέρες σε αυτή την κατάσταση.

Με λίγα λόγια σε μια κατοικημένη περιοχή, κανείς δε νοιάστηκε για αυτά τα ζώα, τα οποία προφανώς έπεσαν νεκρά από φόλα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές από τα επικίνδυνα φάρμακα που χρησιμοποίησε κάποιος διεστραμμένος εγκέφαλος.

Παρά μόνο μετά από τρεις μέρες που τα άτυχα ζώα άρχισαν να δημιουργούν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα, θυμήθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής να ενημερώσουν για το συμβάν.

Έτσι, ο κ. Παραστατίδης αφού είδε το περιστατικό έσπευσε στην Αριδαία για να ενημερώσει τις αρχές.

Ωστόσο όταν επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος τα κουφάρια των ζώων είχαν εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Πάντως ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου απολύμανε το σημείο, καθώς οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι, μιας και στο σημείο παίζουν και μικρά παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε τέτοια περιστατικά αρμόδιος για να επέμβει είναι ο Δήμος, ο οποίος θα πρέπει να ειδοποιείται άμεσα.

4 σχόλια:

  1. εχει κατι υποαναπτηκτους η Χρυση αστα να πανε.Δυστηχως δεν βγαζει μονο επιστημονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σ αυτο το χωριο....εσφαξαν γαιδαρο για να ταισουν κοσμο σε γαμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλεις να μάθεις τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Παρακολούθησέ τον, ως συμπεριφορά, όταν έχει ή νομίζει ότι έχει εξουσία. Γιατί και με τα ζώα,ως εξουσιαστής συμπεριφέρεται.
    Όσο για τους κατοίκους του χωριού που ενοχλήθηκαν από τη μυρουδιά και όχι από την πράξη και το αποτέλεσμα της πράξης, μωρέ μπράβο δειλία και υποκρισία!!! Μόλις ένοιωσαν ότι μπορεί και υποστούν ευθύνες, στα κρυφά και μουλωχτά.... Τόσο ...."άνθρωποι"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα μεγάλο μπράβο στον Κυριο Πραστατιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News