Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Εδεσσαίων Εθελοντών με το Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου

Συνάντηση Εδεσσαίων Εθελοντών με το Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου

Με την συντονιστική επιτροπή της νεοσύστατης κίνησης συντονισμού εθελοντών με όνομα «Εδεσσαίοι Εθελοντές» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

Η τριμελής επιτροπή αποτελείται από τον κ. Χρίστο Σαμαντά, τον κ. Θανάση Πατετσίνη και την κα. Στέλλα Βλάχου-Κράλλη.

Στην συνάντηση συζητηθήκαν θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες της εθελοντικής κίνησης και τους πιθανούς τρόπους συνεργασίας με τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, συνεχάρη τους εμπνευστές αυτής της κίνησης και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του, με κάθε μέσο, στο κοινωνικό τους έργο.

3 σχόλια:

  1. υπάρχει κάτι πιο εκπληκτικό, φοβερό εντυπωσιακό απ το να προσφέρεις εθελοντικά? Υψηλό πνεύμα!!! Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως υπάρχει! Απέναντι στον πολλές φορές βλακώδη μικροαστικό και συμβιβαστικό "εθελοντισμό" υπάρχει ο μαχητικός και ανατρεπτικός ακτιβισμός που αντιπαλεύει την βαρβαρότητα και την αυθαιρεσία της τοπικής εξουσίας που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής στίς πόλεις, αντιστέκεται στην τσιμενοποίησή και την παράδοσή τους στα εργολαβικά συμφέροντα και την "ψευτοανάπτυξη".

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στη νεοσύστατη κίνηση "Εδεσσαίων Εθελοντών" για την "σπουδαία" αυτή πρωτοβουλία της για συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας.
    Από την πλευρά μας, θα προτείναμε στον συνταξιούχο πρώην Λυκειάρχη κύριο Σαμαντά και τους συνεργάτες του "εθελοντές" να προμηθευτούν πάραυτα μερικά αλυσσοπρίονα " Husqvarna" και καμιά μπετονιέρα ώστε να συνδράμουν στις κοπές και τους ακρωτηριασμούς των δένδρων και την παραπέρα μπετονοποίηση της πόλης που είναι πολύ της μόδας τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News