Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Κατάπιε μύγα την ώρα που μιλούσε στο δελτίο - Δείτε την απίστευτη αντίδραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι τον ρώτησε ο παρουσιαστής;

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Adam Boulton μιλούσε για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης την ώρα που ένα έντομο βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και για να είμαστε ακριβείς... στο στόμα του, την ώρα μου μετέδιδε στο Skywnews τα τελευταία νέα για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού.

Ο δημοσιογράφος άρχισε να κάνει αστείους μορφασμούς, χωρίς να σταματήσει ωστόσο τα όσα έλεγε, κάτι που οδήγησε τον παρουσιαστή Dermot Murnaghan να τον ρωτήσει αν χρειάζεται να διακόψουν. Ωστόσο εκείνος απάντησε «Όχι, κατάπια μια μύγα, δεν πειράζει».

Το βίντεο με τις ξεκαρδιστικές του αντιδράσεις κάνει το γύρο του διαδικτύου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News