Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Αιχμηρή απάντηση Σαμαρά σε Σκοπιανό δημοσιογράφο: Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει «μακεδονική γλώσσα»

Δείτε το βίντεο

Αίσθηση θέλησε να προκαλέσει ένας Σκοπιανός δημοσιογράφος, με την ερώτηση που απηύθυνε στον Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Στρασβούργο. 

Ο δημοσιογράφος μίλησε για «μακεδονική γλώσσα», αλλά ο πρωθυπουργός είχε διαφορετική άποψη.

Διατυπώνοντας την ερώτησή του, ο εκπρόσωπος μέσου ενημέρωσης από την ΠΓΔΜ, έκανε αναφορά στην ύπαρξη «μακεδονικής γλώσσα», ζητώντας από τον κ. Σαμαρά να τοποθετηθεί για τις σχέσεις των δύο χωρών.

«Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει "μακεδονική γλώσσα"», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός, ενώ στη συνέχεια- απαντώντας την ερώτηση- αναφερόμενος στην ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ, σημείωσε ότι η χώρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια της ΕΕ.

«Οταν η αδιαλλαξία αντικαθιστά το διάλογο, τότε τα προβλήματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς καταλήγοντας στην απάντησή του.

Πηγή: www.iefimerida.gr

10 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε μεγαλε, τι δεν καταλαβες; τον ειρωνευτηκε τον σκοπιανο και καλα του εκανε.

      Διαγραφή
    2. Σαφώς και τώρα ξέρει. Την απάντηση την έδωσε κατόπιν υπόδειξης των αφεντικών του, Μέρκελ κλπ.

      Διαγραφή
    3. ναι ρε γιγαντα 7.30, μπραβο που το καταλαβες, κ εγω το προσεξα, τ αφεντικα τουπανε να πει ετσι, πρεπει νασε πολυ αετος φιλε, μπραβο μπραβο μπραβο

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΚΟΠΙΑΝΑΚΙΑ, ΑΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΣΛΑΒΙΚΑ ....ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ??? ΡΕ ...ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ !!!!! ΚΙ Ο ΜΛΚΣ --ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ..-ΑΠΑΝΤΗΣΕ ......- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΑΚΕΔ ΓΛΩΣΣΑ ΡΕ ΜΛΚΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΙς ΠΛΑΤΕΙςς ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΗΝΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ 3,30 ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΛΜ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΤΗ ΛΕΣ ΣΛΑΒΙΚΗ ?ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ???ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΜΛΚΣ!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ?ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ 4.20 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ....!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ....ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ..ΜΑ....ΚΟ...ΚΑΦΤΗ ?? ΚΑΙ ΠΟΥ ??ΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ??/

      Διαγραφή
  6. 10.37 εσύ δεν ξέρεις τι γλώσσα μιλούσε ο Μέγας Αλέξανδρος,θα είσαι και περήφανος για την καταγωγή σου;Ποια είναι λοιπόν η καταγωγή των Σκοπιανών;Γιατί από ό,τι κατάλαβα γνωρίζεις την ιστορία του μορφώματος των Σκοπίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News