Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Φορτσάρει ο Φίλιππος Γιαννιτσών - Σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα του Πενταπλατάνου

Με Τζεβελεκη στην επιθεση και Πελτεκη στην αμυνα η ομαδα του Πενταπλατανου αναμενεται να κανει την διαφορα στο επερχομενο πρωταθλημα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΛΤΕΚΗ

Με πολυ δυνατες μεταγραφες ξεκιναει την φετεινη της προετοιμασια η ομαδα του Φιλιππου Γιαννιτσων.

Μετα απο 8 χρονια απουσιας θα φορεσει και παλι την φανελα της ομαδος και ο 24χρονος αμυντικος Κωνσταντίνος Πελτεκης που στο παρελθον αναδειχθηκε απο τα σπλαχνα της ομαδος και περυσι αγωνιζοταν στην ομαδα του ΠΑΟΚ Γιαννιτσων.

Με Τζεβελεκη στην επιθεση και Πελτεκη στην αμυνα η ομαδα του Πενταπλατανου αναμενεται να κανει την διαφορα στο επερχομενο πρωταθλημα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΕΒΕΛΕΚΗΣ

Μετα απο ενα μικρο αγωνιστικο διάλειμμα επιστρεφει δυναμικα στα γηπεδα της Πελλας ο ταλαντουχος επιθετικος Αντωνης Τσεβελεκης που προδφατα συμφωνησε με την ομαδα του Φιλιππου Γιαννιτσων.

Αξιζει να αναφερουμε πως ο καταξιωμενος ποδοσφαιριστης εχει αγωνιστει με την φανελα της Αναγεννησης Γιαννιτσων στο πρωταθλημα της Β Εθνικης ενω περυσι φορεσε και την φανελα του ΠΑΟΚ Γιαννιτσων.

Η συμμετοχη του στο ροστερ της ομαδος του Πενταπλατανου αναμενεται να ανεβασει στα υψη την συνολικη αποδοση της ομαδος αφου συγκαταλεγεται στην αφροκρεμα των ποδοσφαιριστων του Νομου Πέλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News