Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Στον εισαγγελέα σήμερα δύο άτομα για τον φρικτό θάνατο του 10χρονου στη Μύκονο

Απαρηγόρητοι οι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη

Στον εισαγγελέα Σύρου θα οδηγηθούν την Τρίτη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων σπορ και ο χειριστής του ταχύπλοου για το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην παραλία Καλό Λιβάδι και είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα 10χρονο αγοράκι.

Το παιδί μαζί με δύο φίλους του θέλησαν να κάνουν φουσκωτές σαμπρέλες / Tubes. Ξαφνικά το παιχνίδι με την θάλασσα και τα κύματα μετατράπηκε σε τραγωδία και τα χαμόγελα πάγωσαν, όταν ο 10χρονος χάθηκε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην παραλία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο μικρός που συνοδευόταν στην παραλία από τον θείο του που είναι και νονός του, φορούσε σωσίβιο, όμως λόγω των μικρών κυμάτων που υπήρχαν στην περιοχή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο νερό.

Ο χειριστής του σκάφους επέστρεψε με αναμμένη τη μηχανή για να περισυλλέξει το αγοράκι, όμως φαίνεται ότι δεν είδε το παιδί και το χτύπησε θανάσιμα με την προπέλα του σκάφους.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 10χρονου παιδιού, που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή το μοναχοπαίδι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, που έφυγε με τόσο σκληρό τρόπο από την ζωή.

Η δήμαρχος Μυκόνου, κα Ε. Γρυπάρη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, απέδωσε το τραγικό δυστύχημα στην… «κακιά στιγμή» και δήλωσε ότι ο εκμισθωτής και ο χειριστής του σκάφους είχαν άδεια λειτουργίας και χειρισμού αντίστοιχα, και ήταν και οι δύο νόμιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News