Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Φιλικό αγώνας: Αλμωπός - ΠΑΟΚ Κ17

5 σχόλια:

  1. ME THN K12 ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ..ΕΛΕΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ17 είναι η εθνική νεων ! Σκέφτεσαι τίποτε καλύτερο? μετά τον Αλμωπό θα παιξουν με ομάδες Β εθνικής φιλικά! Σκέφτεσαι τίποτε καλύτερο? πάλι μ@@@α είπες ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 ευρω ειναι πολλα..... εδω στο πρωταθλημα ρε παιδια δυσκολευομαστε να ερθουμε.. τοσο καιρο κανουμε παραπονα για τις τιμές των εισιτηρίων και εσεις παλι 5 ευρω? για να βοηθισει ο κόσμος την προσπαθεις πρέπει κατα την ταπεινή μου άποψη να βοηθίσει και η διοίκηση τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο... βάλτε ενα 2ευρω...έστω 3..... απλα είναι κρίμα να μιλάει ο κόσμος οτι ο αλμωπός την έχει δει και οτι βαραει και κοροιδεύει τον κόσμο.... και δεν το λεω για εμάς που είμαστε τρελαμενοι με την ομαδα και θα έρθουμε... πρέπει να κάνεις και αυτόν που είναι μαγκωμένος να πει ας παω να δω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με 10 ευρώ βλέπεις ΠΑΟΚ-ΊΝΤΕΡ και ο αλμωπος με την κ17 έχει 5 ευρώ..το ζήσαμε κ αυτό..καλά τα δυνατά φιλικά αλλά επειδή και τα οικονομικά είναι στενά αφήστε σε κάποιο κ την είσοδο ελεύθερη να φέρετε πιο κοντά τον κόσμο στην ομάδα..όσοι μπορουμε θα στηρίξουμε.τους άλλους πως θα τους φέρουμε πιο κοντά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News