Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Στοχεύει στην κορυφή ο νεοφώτιστος στην Α1 Ηρακλής Άσπρου

Στοχεύει στην κορυφή ο νεοφώτιστος στην Α1 Ηρακλής Άσπρου

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή Άσπρου με το Νίκο Αντωνά να ανεβάζει τους ρυθμούς αλλά και να ετοιμάζεται για τα πρώτα φιλικά τεστ όπου και θα διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Με το έμψυχο υλικό που έχουν οι νεοφώτιστοι δεν μπορούν να έχουν διαφορετικό στόχο από την πρωτιά, καθώς παίκτες όπως οι Πλατάκης Μ., Παπαδόπουλος Χ., Δημητριάδης Μ., Τσελεπής Τ., Ορφανίδης Λ., Τόπκας Σ., Ουρούτσι Γ., Μπουρνάζη Ρ., Τσόπτση Α., Ρέις Σ., Αποστολούδας Γ. κτλ διαθέτουν την εμπειρία αλλά και την ποιότητα για να κάνουν πολύ μεγάλα πράγματα.

Οι φίλοι της ομάδας δείχνουν εντυπωσιασμένοι από τις κινήσεις της Διοίκησης του Περικλή Κίτσου που δεν έχει ακόμα τελειώσει την ενίσχυση στοχεύοντας σε δυο-τρεις μεταγραφές που θα προκαλέσουν πάταγο.

4 σχόλια:

  1. Και το Μεσι να παρει το Ασπρο ,αχρηστο θα ειναι.Δεν γινονται οι σωστες ομαδες χωρις κοσμο γηπεδα και ακαδημιες.Ενας ερασιτεχνης φιλαθλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένας στρατός μισθοφόρων αυτο τα λέει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάλλον εχεις καιρο να περασεις απο το γηπεδο του Ασπρου να δεις πως ειναι και πως δουλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη!
    Π.χ. Γαλατάδες, ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, Λευκάδια και συνήθως ο κύκλος των Ομάδων περίπου 3 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες.
    Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τους Προέδρους των συγκεκριμένων Ομάδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News