Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ένωση Τσάκων-Νίκη Βορεινού 3-2

Η τοπική ένωση επιβλήθηκε με σκορ 3 - 2 της Νίκης Βορεινού

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στους Τσάκους.

Η τοπική ένωση επιβλήθηκε με σκορ 3 - 2 της Νίκης Βορεινού σε ένα ματς όπου οι δύο προπονητές Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάριος Παπαδόπουλος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών τους.

Για την ιστορία σκορερ της ένωσης ήταν οι Τάσος Ιωάννου, Πόλυς Δουμανίδης, Χρήστος Δέλιος, ενώ σκορερ της Νίκης ήταν ο Ανέστης Κουκουλίδης που βρήκε δίκτυα δυο φορές.

5 σχόλια:

  1. αιντε τωρα με ρου και τσολκινιο δυνατα για γουστα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΊΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε ρε παιχταρα πολυ ξεκινησες τις επαφες με τα αντιπαλα δυχτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δοξα ριζου γατακια!!!!!! φουλ για Γ εθνικηηηηηηηηη ψαξτε τον δευτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News