Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Γιαννιτσά: 40χρονη πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισμα όμως δεν πρόλαβε να χαρεί

Συνελήφθη 40χρονη ημεδαπή για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων στα Γιαννιτσά Πέλλας

Συνελήφθη χθες (02.08.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, μία ημεδαπή ηλικίας 40 ετών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, η προαναφερόμενη πραγματοποίησε συναλλαγή σε περίπτερο 46χρονου, χρησιμοποιώντας ένα πλαστό χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας των 50 ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, η 40χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 49,50 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον 46χρονο.

Το προαναφερόμενο χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας των 50 ευρώ κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News