Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Γιάννης Σηφάκης: Απόδοση ευθυνών για τις 52.000 ευρώ που πληρώθηκαν για το χωματόφραγμα

"Το θέμα πρέπει να απασχολήσει πολύ σύντομα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του"
 
Δείτε πως σχολίασε το θέμα του χωματοφράγματος Αριδαίας και Υδραίας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) ο Γιάννης Σηφάκης:

«Το θέμα πρέπει να απασχολήσει πολύ σύντομα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Και την απόδοση ευθυνών για τις 52.000,00 ευρώ που πληρώθηκαν για μελέτες και άδειες που (απεδείχθη) ότι δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα (τι ακριβώς ανετέθη, ποιός ανέθεσε και ποιός παρέλαβε τις μελέτες κλπ).

Και φυσικά για τον τρόπο που πρέπει να κινηθεί ο Δήμος για την νομιμοποίηση της συγκεκριμένης επέμβασης που χρειάζεται να γίνεται κάθε χρόνο (τί ύψος χωματοφράγματος χρειάζεται, μπορεί να βγει άδεια με τα υφιστάμενα πρανή χωρίς άλλες επεμβάσεις κλπ).

Ο καιρός που αιρετοί και υπηρεσίες του Δήμου με ανευθυνότητα και ευθυνοφοβία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (με αποτέλεσμα να χάνονται χρήματα σε αυτή την συγκυρία χωρίς κανένα αποτέλεσμα και ακόμη να καίγεται ο κάμπος) πρέπει να τελειώσει ανεπιστρεπτί».

3 σχόλια:

  1. Ο κ. Πασόης είναι ηθικός και έντιμος και εντελώς άσχετος με οποιαδήποτε ατασθαλία. Δεν μπορεί ένας εν ενεργεία εργολάβος όπως ο κ. Σηφάκης να ρίχνει μομφές για την εντιμότητα του πλέον έντιμου και νοικοκύρη Δημάρχου που πέρασε από τον τόπο μας. Και μόνο η αναφορά του Σηφάκη σε έργα και μελέτες που αμφισβητούνται ως προς την σκοπιμότητα τους είναι η απόδειξη για το ποιόν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον ο Σηφακης δεν είναι εργολαβος( μόνος του σταμάτησε) εδω και 15 χρονια. Δεύτερον Δημαρχος ήταν ο Πασοης που πλήρωσε 52000 € για την αδειοδότηση που φράγματος και πάλι παράνομο είναι. Τρίτον ακομη δεν κατασκευάστηκε φέτος, ο κάμπος κάηκε ενω και ο Σηφακης χρηματοδότησε για την κατασκευή του, μην ψάχνεις ασχετε, για όλα αυτα ο Σηφακης φταίει..,

      Διαγραφή
  2. Σηφακα πσρατα τους οι τυποι ειναι εκτος τοπου και χρονου. Κοινα αχρηστοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News