Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Παγκόσμιο ΣΟΚ: 7χρονος κρατάει κεφάλι σύρου στρατιώτη (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Απεικονίζεται ο επτάχρονος γιος του να κρατάει το κεφάλι ενός σύρου στρατιώτη

Η εφημερίδα The Australian έγραψε ότι ο Χαλίντ Σαρούφ ανέβασε την φωτογραφία που απεικονίζει ένα αγόρι να κρατάει με τα δύο του χέρια ένα κεφάλι στην πόλη Ράκα της βόρειας Συρίας.

"Θεωρώ ότι υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες σήμερα στον αυστραλιανό Τύπο με αυτού του είδους τις ωμότητες για τις οποίες είναι ικανή αυτή η οργάνωση", είπε ο πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ στο ραδιοφωνικό σταθμό ABC αναφερόμενος στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

 
Η αυστραλιανή ομοσπονδιακή αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Σαρούφ τον περασμένο μήνα. Ο Σαρούφ, κάτοικος του Σίδνεϊ, θεωρείται ύποπτος ότι τον περασμένο χρόνο ταξίδεψε στη Συρία και εντάχθηκε στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους.

Είναι ένας από τους δεκάδες Αυστραλούς που οι μυστικές υπηρεσίες υποπτεύονται ότι μάχονται αυτή τη στιγμή στο πλευρό των τζιχαντιστών στη Συρία, το Ιράκ και αλλού.

Ο Σαρούφ φέρεται ότι χρησιμοποιεί τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για να απειλεί τις αρχές δημοσιοποιώντας φωτογραφίες του ιδίου και παιδιών να κρατούν όπλα και κεφάλια ανθρώπων.

Η κυβέρνηση Άμποτ δέχτηκε κριτική όταν έγινε γνωστό ότι ο Σαρούφ, ο οποίος το 2009 φυλακίστηκε με κατηγορίες για τρομοκρατία και βρισκόταν υπό παρακολούθηση, είχε φύγει από τη χώρα χρησιμοποιώντας το διαβατήριο του αδελφού του.

5 σχόλια:

  1. Το τρελλό και ενδεικτικό της παραφροσύνης που κυριαρχεί στον κόσμο -ιδιαίτερα αυτόν που έχει ως μαναδική αξία το χρήμα και τις περίφημες αγορές- είναι ότι αυτούς τους τζιχαντιστές της Συρίας τους στηρίζει, εξοπλίζει και βοηθά η ...πολιτισμένη Δύση, γιατί αντιμάχονται το καθεστώς της Συρίας (χωρίς να ενοχλεί την πολιτισμένη Δύση ότι δηλώνουν ευθαρσώς την επιδίωξή τους για εγκαθίδρυση ισλαμιστικού κράτους τζιχαντιστών)! Είναι οι ΙΔΙΑ σέχτα τζιχαντιστών που διαπράττει τα εγκλήματα στο Ιράκ, εναντίον κατοίκων άλλων θρησκευμάτων, κυρίως Χριστιανών! Και τους οποίους τώρα βομβαρδίζουν οι Αμερικάνοι (στη περιοχή της Αρμπιλ του Κουρδιστάν)! Σκεφτείτε τον παραλογισμό!!! Σε απόσταση χιλιομέτρων οι ίδιοι άνθρωποι είναι στην μεν σύμμαχοι αντάρτες(Συρία), στη δε (Ιράκ) εχθροί και τρομοκράτες! Είναι η συνταγή που γέννησε και κατασκεύασε Αλ Κάιντα (για τον πόλεμο του Αφγανιστάν επί Σοβιετικής Ένωσης. Τότε η Αλ Κάιντα ήταν σύμμαχη ομάδα ανταρτών που στηριζόταν με κάθε μέσο από τη Δύση), Τσετσένους τζιχαντιστές, Ουτσεκά, Ουστάσι φασίστες Κροάτες και Ουκρανούς -η Τιμοσένκο είναι αρσακιάς μπροστά στους σημερινούς Ναζί της Ουκρανίας -και δεν συμμαζευεται...Οτι μπουμπούκι κυκλοφορεί και κυκλοφόρησε (συμπεριλαμβανομένων των "φίλων και συμμάχων" κάποτε Σαντάμ, Καντάφι, Μουμπάρακ, Μιλόσεβιτς, Γιέλτσιν, και μετέπειτα "εχθρών", προς χάριν των νέων "φίλων" Θάτσι, Μπερίσα, Γκρουέφτσκι και όλους τους καιροσκόπους υποτελείς τους που εξυπηρετούν τα σημερινα συμφέροντα, μεχρις ότου... γίνουν παλιά και αυτά) είναι made in USA και ΝΑΤΟ και Ε.Ε, με τη σύμφωνη γνώμη του κράτους του Ισραήλ(λέγε με χρήμα)!!!
    Συνεχίζει, δυστυχώς το βέλασμα στήριξης αυτής της παραφροσύνης πολύς κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ και σήμερα Ρωσία επίτηδες την αφήνεις απέξω, την ξεχνάς, ή τη θεωρείς αθώα για παρεμβάσεις και επιρροές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί δεν κατάλαβες; Επιβεβαιώνεις το βέλασμα.... ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ που περιγράφονται (και δεν υπάρχει η "πάλαι ποτέ " για να της ρίξεις όλα τα κακά.) ,υπάρχει - και συμβα'ινουν -στην αυτοκρατορια των.. καλών ΣΗΜΕΡΑ και τα οποία είναι σκέτη παραφροσύνη! Εσύ εκεί.... Η πάλαι ποτέ, που αναφέρεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ από το 1990! κΆΝΕ ΈΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΤΩΝ "ΚΑΛΏΝ" ΑΠΌ ΤΟΤΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ανα την υφήλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε κατάλαβα.
    Κατάλαβα ότι βελάζουν αυτά που ζουν στα μαντριά.
    Από την επιμονή σου κατάλαβα ότι κι εσύ σε συγκεκριμένο μαντρί ζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζιχαντιστής με τον τρόπο σου και εσύ, 1:53. Ίδιος τρόπος σκέψης, πιο κομψή παραφροσύνη.Έτσι γίνονται αποδεκτά να συμβαίνουν, ό,τι συμβαίνουν ανά τον Κόσμο ΣΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News