Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Αλμωπία: Τίτλοι τέλους για τη Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Πασόη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Τέλος εποχής για τη απερχόμενη Δημοτική Αρχή, η οποία το βράδυ της Δευτέρας 11/8 πραγματοποίησε την τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο επί 3,5 χρόνια πρόεδρος Κώστας Νικολαΐδης χτύπησε για τελευταία φορά το κουδούνι, ωστόσο λίγοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, ακριβώς όσοι απαιτούνται για τη νόμιμη απαρτία.

Η Δημοτική Περίοδος που φτάνει στο τέλος της χαρακτηρίστηκε από τη φράση «νοικοκυρέψαμε το Δήμο», γεγονός που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όσον αφορά στα οικονομικά.

Ωστόσο, η απερχόμενη Διοίκηση δέχτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια έντονη κριτική τόσο από την αντιπολίτευση, όσο και από τους πολίτες για τον τομέα της καθημερινότητας, ένα στοίχημα που δεν κατάφερε να κερδίσει και ίσως να έπαιξε το δικό του ρόλο στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δυσκολίες ήταν πολλές και λόγω της μετάβασης από το σύστημα του Καποδίστρια, σε αυτό του Καλλικράτη, μία μετάβαση η οποία απαιτούσε χρόνο και σκληρή δουλειά.

Για την ιστορία, ο Συνδυασμός «Νέα Εποχή για την Αλμωπία» με επικεφαλής το Δημήτρη Πασόη κατήλθε στις εκλογές του 2010 με τη στήριξη του τότε δυνατού ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου (πριν τα Μνημόνια και την Τρόικα) και κέρδισε πανηγυρικά στη δεύτερη Κυριακή τον τότε Δήμαρχο Αριδαίας Πέτρο Ζέρζη.

Στις εκλογές του 2014 δεν κατάφερε να επανεκλεγεί, μιας και γνώρισε την ήττα στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου από το συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου ο οποίος από την 1η Σεπτεμβρίου θα πάρει στα χέρια του την τύχη του Δήμου Αλμωπίας.

Δείτε τα τελευταία λεπτά της συνεδρίασης:



Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο αποτελείται από τους εξής:

Δημήτρης Μπίνος (Η Αλμωπία της Καρδιάς μας) - Δήμαρχος

Δημοτική Ενότητα Αριδαίας
Μπάτσης Χρήστος
Γούδης Γεώργιος (Αμερικάνος)
Σαββίδης Γεώργιος
Σωτηριάδης Συμεών
Τσιμτσιρίδης Γεώργιος
Χατζηγιαννίδης Γεώργιος
Βέσκος Δημήτρης
Δόντσος Χρήστος
Γεωργίου Χρήστος
Ρώσσης Ιωάννης
Ζιάκα Μαρτίνα
Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος

Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου
Ουργαντζόγλου Απόστολος
Αβραμίκας Στέφανος
Κετικίδης Ιωάννης
Χουρσόγλου Χρήστος

Δημήτρης Πασόης (Νέα Εποχή για την Αλμωπία)

Δημοτική Ενότητα Αριδαίας
Δημήτρης Πασόης (επικεφαλής)
Θεοδωρίδης Αναστάσιος (Τσερκέζος)
Μπαγκή Αικατερίνη
Ιωαννίδης Ιωάννης (Τσέχος)
Νικολαΐδης Κωνσταντίνος
Μπογδάνης Μιχαήλ

Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου
Παρούτογλου Νικόλαος
Καλδερεμτζή Δέσποινα

Γιάννης Σηφάκης (ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία)

Δημοτική Ενότητα Αριδαίας
Γιάννης Σηφάκης (επικεφαλής)

Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου
Ασβεστόπουλος Δημήτριος

Ανδρέας Κόγιος (ΑΔΑΚΑ)

Δημοτική Ενότητα Αριδαίας
Ανδρέας Κόγιος (επικεφαλής)

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας:


 



































3 σχόλια:

  1. Λες για το στοιχημα της καθημερινοτητας που εχασαν...μα , ο κοσμος ψηφισε δευτερο σε σταυρους τον αντιδημαρχο καθαριοτητας...τον ανθρωπο που ελεγε οτι τα απορριματοφορα δεν επισκευαζονται γιατι ειναι κλειστες οι αντιπροσωπειες ανταλλακτικων...και εχασαν οριακα τη δευτερη Κυριακη παρ ολο που κατεστρεψαν τον ΧΥΤΑ και τα σκουπιδια της Αλμωπιας πηγαινουν Εδεσσα με το αναλογο κοστος...κι ομως καποιοι απ αυτους πηραν χιλιους+ σταυρους...που διαφοροι εμμονικοι ακινητοποιησαν την τεχνικηκη υπηρεσια(αλλοι μυστηριοι...) με τις επιλογες τους με την ανοχη και ευθυνη του Δημαρχου...που πετρα στην πετρα δεν μπηκε ολοκληρη θητεια...που η καραμελα "λεφτα δεν υπαρχουν" ητανη μονιμη δικαιολογια σε αντιθεση με το λεφτα υπαρχουν οσων τους βοηθησαν να εκλεγουν...που σε αλλους δημους και εργα εγιναν και εργα δρομολογηθηκαν...που εδω πνιγηκαμε απο ειδικους , συμβουλους και γενικους...που τελικα παρ ολα αυτα ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ......ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ; ΜΗΠΩΣ ; σας ευχαριστω για τη φιλοξενια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. Τ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα ξαναβρουμε σαν κι αυτον..... χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News