Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τη σύλληψη αστυνομικού μετά από καταγγελία πασίγνωστης δημοσιογράφου

Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο και σε έναν 46χρονο υπαρχιφύλακα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο αστυνομικός να βρεθεί με χειροπέδες από τη Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο υπαρχιφύλακας θα αναλάμβανε σε λίγες ημέρες την προστατευτική φρούρηση της δημοσιογράφου, η οποία είχε πέσει θύμα απειλών από χρυσαυγίτες, ύστερα από τις αποκαλύψεις της για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και το "κύκλωμα" της Χρυσής Αυγής, που βρισκόταν από πίσω από τις επιδρομές κατά μεταναστών.

Ο υπαρχιφύλακας που θα αναλάμβανε τη φρούρηση της γνωστής δημοσιογράφου απαίτησε από την ίδια χρηματικό ποσό 100 έως 200 ευρώ μηνιαίως επικαλούμενος ψευδώς ότι πρόκειται για οδοιπορικά έξοδα και πως αυτή η διαδικασία είναι υπηρεσιακώς προβλεπόμενη.

Έτσι η δημοσιογράφος σε συεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων παρέδωσε στον υπαρχιφύλακα το προσημειωμένο ποσό των 150 ευρώ σε προκαθορισμένη συνάντηση που έγινε το Σάββατο το πρωί.

Ο υπαρχιφύλακας με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσέπη, συνελήφθη από συναδέλφους του που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο.

Μετά τη σύλληψή του ο υπαρχιφύλακας θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε εις βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

---
Πηγή: newsit.gr

6 σχόλια:

  1. εγω θυμάμαι πριν μερικά χρόνια αστυνομικό που ήθελε να μπαίνει τζάμπα και στο σινεμα....γιατί '' είμαι αστυνομικός'' ναι !!! ....ο Γυφτόπουλος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε εσένα αν έδιναν εξουσία μπορει τα ίδια και χειρότερα να έκανες..Όλη είμαστε υποκριτές..

      Διαγραφή
    2. κάνεις λάθος..δεν είμαστε όλοι υποκριτές.αν εσύ πιστεύεις πως είσαι επιρρεπής σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας, τότε μην αναλαμβάνεις τέτοια καθήκοντα..έχει παραγίνει το κακό με τους αστυνομικούς-μπάτσους..και δυστυχώς η πλειοψηφία είναι σάπια..μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτή την άσχημη και απάνθρωπη νοοτροπία τους έχει η σχολή αστυφυλάκωνκτλ που τους κάνει να αισθάνονται "άρχοντες"και πως μπορούν να κινούν τα νήματα!

      Διαγραφή
    3. 2.21 πως μπορείς και τσουβαλιάζεις τους πάντες;Δηλαδή με την δική σου λογική επείδη ένας γιατρός πήρε ένα φακελάκι είναι όλοι σάπιοι και φταίει το πανεπιστήμιο ε;Και εγώ θα σου φέρω παράδειγμα:Ένας Πακιστανός έκλεψε άρα όλοι οι Πακιστανοί είναι κλέφτες άρα πρέπει να πάρουν δρόμο!Συγχαρητήρια για το σκεπτικό σου!

      Διαγραφή
  2. Το "όλοι ίδιοι είματε" είναι γι αυτούς που θέλουν να κρυφτούν στη γενίκευση. Η εξουσία απλά ξεμπροστιάζει τον ήδη υπάρχοντα χαρακτήρα, που βρίσκει έδαφος πια για να ...αναδειχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re as opsete o antrikos..autos mas efere do pou ftasame!!1 o ethnikos katastrofeas tis ellados...pou synehise kai apoteleiose to ergo tis katastrofis o gios tou o giorgakis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News