Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Επεισόδια στην Τούμπα- Παραλίγο να πλακωθεί με οπαδό ο Ιβάν Σαββίδης!

Σοβαρό επεισόδιο καταγράφηκε έξω από την Τούμπα

Κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο ο Ιβάν Σαββίδης άκουσε οπαδούς που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της Τούμπας να του φωνάζουν έντονα ότι είναι απαράδεκτο να μην κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ και άλλα παρόμοια για την κακή εικόνα της ομάδας. 

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Inpaok.com, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενοχλήθηκε, παρέκαμψε τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και έπιασε τον οπαδό απο το λαιμό κάνοντας κίνηση να τον χτυπήσει, χωρίς ωστόσο να συμβεί αυτό καθώς τον συγκράτησαν. 


Το γεγονός που έγινε μπροστά σε αρκετούς οπαδούς του Δικεφάλου, προκάλεσε τρομερό εκνευρισμό και αρκετοί κινήθηκαν εναντίον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και των ανδρών της ασφαλείας του. 

Ο Σαββίδης μπρος στον κίνδυνο γενίκευσης των επεισοδίων, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του που αναχώρησε ταχύτατα καθώς ο κόσμος ζητούσε εξηγήσεις. 

---
thestival.gr

3 σχόλια:

  1. το καταλαβατε επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΒΡΕ ΕΠΕΙΣΟΔΟ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΣΜΠΑΟΥΓΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ!ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΦΕΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iban opos eisai paratise tous kai fige min tous ntantevis allo na doume ti 8a kanoun h magkes h paoktsides....iban fige min ka8esai allooo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News