Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Καρότο και Μαστίγιο!

Δημοσιεύθηκε τη Σύγχρονη Εβδομαδιαία Εφημερίδα Aridaia News

Καρότο και Μαστίγιο, από τη Σύγχρονη Εβδομαδιαία Εφημερίδα Aridaia News.

Απόλυτη… ηρεμία επικρατεί τον τελευταίο καιρό στο Δημαρχείο της Αλμωπίας. Εν όψει της αλλαγής φρουράς, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή μοιάζει να απέχει πλέον από τα καθήκοντά της. Και επειδή η νέα Διοίκηση αργεί να αναλάβει (την 1η Σεπτεμβρίου), ελπίζουμε να μείνει και τίποτα όρθιο. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις κάποιων ελάχιστων αιρετών που συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους. Όπως ο απερχόμενος Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης και ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Καραμαριάς οι οποίοι συνεχίζουν να πηγαίνουν στο Δημαρχείο, όπως διαπιστώνουμε κατά τις επισκέψεις μας σε αυτό.

QUIZ: Μήπως γνωρίζετε γιατί σε πρόσφατη ανακοίνωση του ΚΕΚΠΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς υπογράφει ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Σπρίτος και όχι ο Πρόεδρος;

Τι συμβαίνει όταν Αντιδήμαρχος από έμμισθος γίνεται άμισθος; Η απάντηση είναι πολύ απλή, απλά δεν πατάει το πόδι του στο Δημαρχείο. Δυστυχώς, κάποιοι έχουν ξεχάσει ότι ο κόσμος τους έδωσε απλόχερα κάποιες χιλιάδες ψήφους, ακόμα κι αν δεν παρέμειναν στην εξουσία. Επίσης, ξεχνούν ότι ο Δήμος έχει προβλήματα τα οποία δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τον Σεπτέμβρη. Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν τα τερτίπια τους, ας τα κάνουν αλλού και όχι εις βάρος των πολιτών της Αλμωπίας.

QUIZ: Με ποια κριτήρια γίνεται κάποιος Αντιδήμαρχος;

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν ούτε καν σαν αντιπολίτευση και έχουν πάθει κατάθλιψη, ενώ συνεχίζουν να προκαλούν με τις τοποθετήσεις τους. Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο κόσμος τους είπε «καληνύχτα» και το μόνο που τους απομένει πλέον είναι να διαβάζουν… «ρομάντζα», σαν τα χρόνια τα παλιά. Καληνύχτα λοιπόν και ας ευχηθούμε ότι πολιτικοί σαν κι αυτούς δεν θα περάσουν ξανά από το Δημοτικό Συμβούλιο.

QUIZ: Τι μπορεί να ενώσει προεκλογικά δυο «θανάσιμους» πολιτικούς αντιπάλους;

Συνεχώς κατηγορούμε την πολιτική ηγεσία του Δήμου για τα προβλήματα που προκύπτουν. Έχουμε όμως ποτέ σκεφτεί πως μεγάλη ευθύνη μπορεί να φέρνουν και οι υπηρεσίες; Απ’ ότι μάθαμε, για τη γκάφα με την ανακύκλωση η οποία πετιέται μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια όπως αποκαλύψαμε πρόσφατα, δεν ευθύνεται ούτε ο Δήμαρχος, ούτε κάποιος Αντιδήμαρχος, αλλά υπηρεσία του Δήμου η οποία δεν άνοιξε κωδικό για σχετικό κονδύλι. Και μετά δεν μας αρέσει η αξιολόγηση των υπαλλήλων. Ειδικά τώρα, που κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί πλήρως…

QUIZ: Μήπως ήρθε η ώρα να δουλέψουν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου όπως πρέπει; Να μπει τέλος σε αυτό το μπάχαλο! Κρίμα για τις επιλογές που κράτησαν πίσω τον τόπο μας!

Όλο και πιο συχνές γίνονται οι δημόσιες εμφανίσεις της Θεοδώρας Τζάκρη. Όπως εκφράζεται από το περιβάλλον της ανεξάρτητης Βουλευτού που οδεύει ολοταχώς προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να γίνουν εκλογές το Φθινόπωρο και γι’ αυτό χρειάζεται τρέξιμο και αγώνας.

QUIZ: Μήπως γνωρίζετε ποια Δημοτική Σύμβουλο από την Αλμωπία σκέφτονται στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου τους σε ενδεχόμενες εθνικές εκλογές;

Μέχρι την Τήνο ταξίδεψε η εφημερίδα μας, χάρη στην φίλη μας την Ιορδάνα που δηλώνει φανατική αναγνώστριά μας. Σ’ ευχαριστούμε Ιορδάνα και σου ευχόμαστε να κάνεις πολλά και όμορφα ταξίδια παρέα με την οικογένειά σου!

QUIZ: Πότε επιστρέφει από τις διακοπές του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος;

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Μπεσέρη παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο η Κατερίνα Μπαγκή. Η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος των Λουτρών έλαμπε στο λευκό της νυφικό όχι μόνο από ομορφιά, αλλά και από ευτυχία. Φυσικά την παράσταση έκλεψε, εκτός από το ζευγάρι, και η μικρή κορούλα τους, στην οποία ευχόμαστε να αποκτήσει σύντομα πολλά αδελφάκια. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News