Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Χαμόγελα και αισιοδοξία στην «πρώτη» της Ένωσης Τσάκων (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Με όνειρα και φιλοδοξίες για μία καλή αγωνιστική ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία της Ένωσης Χρύσας – Τσάκων – Ροδονιάς.

Με το νέο προπονητή Γιώργο Τσιμτσιρίδη στον πάγκο της ομάδας, οι παίκτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση κάτω από τα βλέμματα των διοικούντων αλλά και των φίλων της Ένωσης.

Όσον αφορά στη μεταγραφική κίνηση της ομάδας, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γιώργου Γάτσου που πέρσι δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, του Χρήστου Δουμανίδη από την Ξιφιανή και του Χρήστου Στεφανίδη από τον Άρη Λουτρακίου, ενώ αναμένονται τουλάχιστον άλλες δύο προσθήκες στο ρόστερ, το οποίο είναι ιδιαίτερα νεανικό και ανανεωμένο.

Δείτε φωτογραφίες:









4 σχόλια:

  1. Πολυκαρπος δουμανιδης οχι χρηστου διορθωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Petsako grigora na epistrepseis siderenios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΕΝΩΣΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη επιτυχια. Με της 2 προσθηκες που ειναι στα σκαρια. Με το πολυ καλο προπονητη κ με την πολυ καλη διοικηση η επιτυχια ειναι σιγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News