Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Πρόβα τζενεράλε για τον Μπίνο... «Τετ α τετ» με τον Πασόη στο Δημαρχείο! (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Πρόβα τζενεράλε έκανε ο Δημήτρης Μπίνος το πρωί της Τετάρτης, λίγες μέρες πριν καταλάβει τον Δημαρχιακό θώκο.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας επισκέφθηκε το Δημαρχείο συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο Σίμο Σωτηριάδη, με αφορμή την επίσημη επίσκεψη αξιωματούχων της Σερβίας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει αρκετή ώρα με τον απερχόμενο Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν γενικά για θέματα του Δήμου, ενώ δεν έλειψαν και τα… πειράγματα, με τον κ. Πασόη να ρωτά τον κ. Μπίνο αν έκανε την κατανομή των ρόλων και τον δεύτερο να απαντά αρνητικά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Δέσποινα Καλδερεμτζή και Σταύρος Καραμαριάς, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί ξεναγήθηκαν με τους Σέρβους αξιωματούχους σε μνημεία της περιοχής μας (αναλυτικό ρεπορτάζ για την επίσκεψη σύντομα στο Aridaia News).

Δείτε φωτογραφίες:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News