Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Δήμος Σκύδρας: Ευχαριστήριο της Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Παπαδοπούλου

"Στις τελευταίες εκλογές δεν εκλέχτηκα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πάψω να είμαι ενεργός πολίτης, να ενδιαφέρομαι για το Δήμο, να αγωνίζομαι για τη λύση των προβλημάτων του, να έχω τις ίδιες αγωνίες με σάς για το παρόν και το μέλλον του"

Με αφορμή τη λήξη της θητείας μου ως Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σκύδρας, στις 31 Αυγούστου, απευθύνω εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλους σας, σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Σκύδρας.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον απερχόμενο Δήμαρχο Σκύδρας Κο Γιώργο Χοϊδη για τις αρμοδιότητες που μου παραχώρησε ώστε όλο αυτό το διάστημα να γίνω όσο το δυνατόν χρήσιμη για τους συμπολίτες μου. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου για την συνεχή συνεργασία.

Αυτά τα τριάμισι χρόνια προσωπικής ενασχόλησης με την τοπική Αυτοδιοίκηση, έναν χώρο που πραγματικά αγάπησα παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισα, που είχα την τιμή να είμαι στο τιμόνι του Δήμου μας με τη δική σας ψήφο και εμπιστοσύνη, έδωσα όλες τις δυνάμεις μου, κάθε ικμάδα από το είναι μου, για να πάει πιο μπροστά ο Δήμος μας.

Αν σε αυτή την προσπάθειά μου ως Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος δυσαρέστησα κάποιους με αποφάσεις ή ενέργειες, όπως συμβαίνει σε οργανωμένες κοινωνίες και ειδικά σε μικρούς τόπους, οι πράξεις μου είχαν αποκλειστικό σκοπό το συμφέρον και μόνον του Δήμου και των οικισμών του. Και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, όσες απόπειρες και αν κάνει, όπως δεν μπορεί να αμφισβητήσει την συνεχή έγνοια μου για τον τόπο μου, με προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, τις προθέσεις μου, τον προγραμματισμένο αγώνα και τις συλλογικές διεκδικήσεις.

Στις τελευταίες εκλογές δεν εκλέχτηκα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πάψω να είμαι ενεργός πολίτης, να ενδιαφέρομαι για το Δήμο, να αγωνίζομαι για τη λύση των προβλημάτων του, να έχω τις ίδιες αγωνίες με σάς για το παρόν και το μέλλον του.

Εύχομαι η νέα διοίκηση, η νέα Δήμαρχος Κα Ιγνατιάδου Κατερίνα καθώς και οι επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Κος Καραγιάννης Μιχάλης, Κα Αλεξανδρίδου Ραχήλ, Κος Καρασαρλίδης Παναγιώτης και Κος Κανάκης Εμμανουήλ και οι λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους την επόμενη πενταετία που ξεκινά την 1η του Σεπτέμβρη.

Θα βρίσκομαι δίπλα τους και θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μου στα νέα τους καθήκοντα.

Με εκτίμηση
Δημ. Σύμβουλος Δήμου Σκύδρας
Παπαδοπούλου Μαρία

4 σχόλια:

  1. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφηστε το μαρακι ησυχο ρε θελει συνεχως να βρισκεται στο επικεντρο του ενδιαφεροντος ο κοσμος την αγαπαει τι κι αν δεν εκλεχθηκε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ayto 8a pi Megalio psixis axizis polla mprabo koritsi moy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. alepou pali kala pou eipes estw k uperkathisterimena ena euxaristw ston xoidi...ti thes na apodeikseis twra???twra perase o kairos...k o kathenas pire oti AKSIZE.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News