Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Δήμος Σκύδρας: Ορκίζεται η νέα Δημοτική Αρχή με όνειρα και φιλοδοξίες

Η κα Ιγνατιάδου πορεύεται χωρίς μεγαλοστομίες και ανέξοδες υποσχέσεις

Την Κυριακή 24 Αυγούστου, στις 20:00. στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σκύδρας.

Η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου οργανώνεται και ετοιμάζει το πλάνο της, καθώς από την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα.

Έτσι, θα κληθεί να καταλήξει στην κατανομή των αξιωμάτων, μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στους περισσότερους Δήμους της χώρας.

Πάντως, είναι αξιοσημείωτο ότι η κα Ιγνατιάδου πορεύεται χωρίς μεγαλοστομίες και ανέξοδες υποσχέσεις, προτιμώντας να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, καθώς σαν μέλος και της απερχόμενης Διοίκησης γνωρίζει πολύ καλά πως οι δυνατότητες είναι περιορισμένες.

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει και προεκλογικά, είναι έτοιμη να σηκώσει αυτό το μεγάλο βάρος και να εκπροσωπήσει τους πολίτες του Δήμου Σκύδρας, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις.

9 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dyskolo ergo omos me tetoia drastiria dimarxo eimai sigouri oti tha petyxoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια γυναικα μπορει. η ιγνατιαδου δεν θα αφησει τιποτα στην τυχη του. μη μασασ κοπελα μου. η σκυδρα σε ψηφισε γιατι αξιζεισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στην κ. Ιγνατιάδου! Θα είμαστε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περιμένουμε να μας βολέψεις σε καμιά θεσούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε φίλε κοντά στους 2000 διορισμούς έταξε το ψηφοδέλτιο που έχασε τις εκλογές!!!

      Διαγραφή
    2. DEN SE PHRANE STHN KONEJ FAINETE H STOY ALLOY.. XAXA

      Διαγραφή
  6. Όσο δραστήρια ήταν 8 χρόνια, άλλο τόσο θα είναι και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νάτος και ο ανώνυμος ελληναρας να μας βολέψεις σε καμία θεσούλα μυαλό δεν βάζετε με τίποτα εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News