Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Εγκρίθηκε η εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Διονύσης Σταμενίτης: «Εγκρίθηκε η εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών»

Υπέγραψε σημερα ο Υπουργός Υγείας κ. Βοριδης Μετά από μια σειρά παρεμβάσεων του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη το Υπουργείο Υγείας προχωράει στην προμήθεια αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την πλευρά του Βουλευτή με προηγούμενες ανακοινώσεις, η αντικατάσταση του αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Γιαννιτσων είχε δρομολογηθεί και αναμένονταν οι τελικές εγκρίσεις.

Σημερα (12 Αυγούστου 2014) ο Υπουργός Υγείας υπέγραψε την απόφαση για την προμήθεια του αξονικού τομογράφου, η εγκατάσταση του οποίου, σύμφωνα με τον Υπουργειο, θα πραγματοποιηθεί μεχρι τέλη Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα μηχάνημα 20 τομών, αξίας άνω των 300.000 ευρώ (μαζί με τη συντήρηση), η προμήθεια του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2014.

Αναφορικά με το ζήτημα ο κ. Σταμενίτης δήλωσε:

"Η σημερινή εξέλιξη προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση σε όλους μας. Ειναι γνωστό οτι λόγω της έλλειψης του αξονικού το Νοσοκομείο των Γιαννιτσων αντιμετώπισε πολλά προβληματα. Επιτέλους σημερα με υπογραφή του Υπουργού δίνεται οριστική λυση. Ειναι σημαντικο οτι μεχρι τέλη Σεπτεμβρίου θα εχει γίνει και η εγκατάσταση και ως εκ τούτου δεν θα χαθεί και άλλος χρόνος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News