Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Η «τρίπλα» του Μπίνου στον Πασόη για το νοικοκύρεμα του Δήμου Αλμωπίας

Απάντησε πως δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι είναι νοικοκύρης, όταν το σπίτι του είναι βρώμικο

Με έναν αυτοσχεδιασμό εκτός κειμένου απάντησε ο Δημήτρης Μπίνος στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Πασόη για νοικοκύρεμα του Δήμου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής ο απερχόμενος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο συμμάζεμα του Δήμου κατά τη θητεία του.

Έτσι, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος που αναλαμβάνει καθήκοντα πιάστηκε από αυτό το σημείο της ομιλία του κ. Πασόη και του απάντησε πως δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι είναι νοικοκύρης, όταν το σπίτι του είναι βρώμικο, αναφερόμενος στα πολλά προβλήματα καθημερινότητας που παρατηρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, μέχρι και σήμερα.

13 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΠΙΤΙ κ. ΜΠΙΝΟ ΔΕΝ ΑΠΛΑ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΘΕΟΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.. ΑΚΟΥΣ: ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη Πασόη για ποιο νοικοκύρεμα του Δήμου Αλμωπίας μας λες για το οτι ο δημος εχει ενα απορριματοφορο για 48 χωρια και αυτο δουλευη απο τις 6 το πρωι ως τις 12 το βραδυ συνεχομενα.....η για το οτι δεν εχουν μπαταριες τα αποριματοφορα και τα βαζουν εμπρος με καλαδια και εχει σαν αποτελεσμα να καουν τα ηλεκρτονικα οργανα και να μην λες τιποτα γιατι δεν εβαλες μια μπαταρια που εχει 100 ευρω εγινε πολυ μεγαλη ζημια.η για το οτι δεν εχει καθολουπροσοπικο το εργοταξιο και μας εχουν πνιξει τα χωρτα και τα σκουπιδια,..η για το οτι εβαλες τα δικα σου παιδια με δυμηνες συμβασης και δεν τα πλοιρωσες και θα ψαχνουν τα λεφτα τους απο τον μπινο.....Αρε μπινο να ξερες τη σε περιμενη θα τρεχεις και δεν θα φτανεις............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακουστε κυριοι, δεν μ ενδιαφερει ποιος ειναι ο Πασοης ο Μπινος και ο Νινος, η αληθια ειναι μια, οτι η πολη μας ειναι απ της ποιο βρωμικες πολεις, σκουπιδια βρωμικη δρομοι με ζουμια απ το βρομοπαζαρο, καδοι μπιχλα, κοκαλα και βτρωμιες μεσα στους καδους, σπασμενα φωτιστικα, σβησμενα φωτιστικα....αραγε γιατι εισαι υπερηφανος κυριε Πασοη; τι αφησες πισω σου; τωρα θα μου πεις ελπιζεις τιποτα καλυτερο απ τον νεο δημαρχο; θαλεγα μαλλον οχι, ποτε δεν πιστευα πως ενας κρατικος υπαλληλος θα μπορουσε να προσφερει το κατι παραπανω, ανθρωποι ευθυνοφοβοι που ποτε δεν λειτουργησαν με το "βαρω το χερι στο τραπεζι" δυστηχως για ολους μας η μιζερια θα εχει συνεχεια.Καλη Νυχτα πατριωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Τουλάχιστον ας τον φωτίσει, τον Μπίνο, ο θεός να ακούει κάποιους που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω στον τομέα τους.

      Διαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΑΛΗΘΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ? ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΧΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος 24 Αυγούστου 2014 - 11:58 π.μ.

    ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ:

    Φρουφρού και αρώματα!!!
    Όλη η Αριδαία ένα υπέροχο άρωμα, όλη η Αλμωπία μια υπέροχη μυρωδιά.
    Κάδοι, δρόμοι και πλατείες παντού γεμάτοι απο σκουπίδια, σκουπιδιάρικα που ρίχνουν τις υγρές βρομιές τους σε όλη την πόλη και τα χωριά που σε συνδιασμό με την αφόρηττη ζέστη προκαλούν τρέλα...
    Αδέσποτα που γλύφουν τις βρομιές, πολλές φορές άρρωστα και πεινασμένα που παν απ' εδω και απο εκεί.
    Πολίτες που με τα λάστιχα προσπαθούν να καθαρίσουν ότι μπορούν.
    Χόρτα ξερά και μεγάλα που έχουν πνίξει τα πάντα, δρόμους, πάρκα, σχολεία, κέντρο υγείας, εκκλησίες κ.α.
    καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΣΟΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΝΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΑΠΕΤΗΧΕΣ ΕΣΥ . ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. dld re paidia ta spasmena fotistika, o Pasohs ta espase mipos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μήπως εισαι μαλάκας; αυτό κατάλαβες; δηλαδή εσένα σ αφήνουν νά ψηφίζεις;

      Διαγραφή
  8. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ;ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ;ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΤΕΣΘΕ,ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ,Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ,ΣΤΙΣ ΔΕ ΛΑΜΠΕΣ,ΠΡΩΤΗ Η ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ 2ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας καθαρισουμε και ας φωτισουμε πρωτα την περιοχη μας και ας καθησουσουμε μετα στα καθαρα και φωτεινα να μιλησουμε για το μελλον των νεων μας.

      Διαγραφή
  9. Από δω και έπειτα ο Πασόης θα θερίσει τους σπόρους που έσπειρε. Η τακτική που ακολούθησε από την αρχή της θητείας του ήταν η απόλυτη εξόντωση, ηθική, πολιτική και βιολογική όλων όσων θεωρούσε πολιτικούς του αντιπάλους. προσπάθησε να κρύψει την έλειψη ικανοτήτων, την ανεπάρκεια και την ανικανότητα του με βόμβες καπνού και τακτικές αποπροσανατολισμού. Δυστυχώς για τον ίδιο και τους συνοδοιπόρους συνεργάτες του, ο αυτόματος πιλότος δεν μπόρεσε να κρύψει την γύμνια τους σε κάθε τομέα. τσάνταλ. και παρούτ. πατέρας όσο και να έπεξαν το ρόλο του Ρασπούτιν και του Γκέμπελς δεν κατόρθωσαν να αναδείξουν νικητές την συκοφαντία και την ίντριγκα. Το αποτέλεσμα της περιόδου πασόη είναι γνωστό. Πλήρης κατάρευση του δήμου. Πλήρης απουσία υποδομών. Κανονικό νοικοκύρεμα δηλεδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News